Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ταυτοποιήθηκαν 5 άτομα για τα επεισόδια στην Αλεξάνδρεια

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
05 Απριλίου 2022 / 15:35
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΗΜΑΘΙΑ. Συνέχεια των όσων έγιναν στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, στον αγώνα Μ. Αλέξανδρος-ΑΕ Λευκίμμης,

ΗΜΑΘΙΑ. Συνέχεια των όσων έγιναν στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, στον αγώνα Μ. Αλέξανδρος-ΑΕ Λευκίμμης, είχαμε σήμερα, όπου όπως αναφέρει το gazzetta.gr, η αστυνομία ταυτοποίησε πέντε (5) άτομα  που εμπλέκονται στα επεισόδια μετά το τέλος του ματς στην εξέδρα εκεί όπου σε μια γωνιά καθόταν οι φίλοι της Λευκίμμης. Εκεί όπου όπως αναφέραμε άνθρωποι των γηπεδούχων με ρόπαλα και κάποιοι με μαχαίρια επιτέθηκαν στους Λευκιμμιώτες με αποτέλεσμα δυο μέλη της διοίκησης να πάνε στο νοσοκομείο κτυπημένοι, για τις πρώτες βοήθειες.

Η άμεση επέμβαση τόσο της ΕΠΣΚ με το έγγραφο στον κ. Θεοδωρικάκο και των βουλευτών της Κέρκυρας που ζητάνε να ερευνηθούν οι καταγγελίες για την επίθεση στους φιλάθλους, είχε αποτέλεσμα.

Πέντε άτομα από 23 ως 35 χρόνων ταυτοποιήθηκαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αδικήματα που συνδέονται με τον αθλητικό νόμο (οπαδική βία), ο οποίος μάλιστα είναι πλέον πολύ αυστηρός και εφ΄ όσον αποδειχθεί η ενοχή τους θα οδηγηθούν στις φυλακές, αφού ο νέος αθλητικός νόμος δεν αστειεύεται.

Να σημειώσουμε ότι έχουν κατατεθεί μηνύσεις από πλευράς Λευκίμμης, όπως και στον διαιτητή για όλα όσα έκανε στο ματς αυτό.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια