Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Αναστασία Γιαννακοπούλου νέα πρόεδρος της ΚΕ Φαίακας

ΜΠΑΣΚΕΤ - ΚΕ ΦΑΙΑΚΑΣ ΝΕΟ ΔΣ
31 Μαρτίου 2022 / 15:22
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Φαίακας που μας έχει χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές, κυρίως τη δεκαετία του ΄80 που αγωνιζόταν στην Β΄ Εθνική (Α2 σήμερα)επέλεξε,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Φαίακας που μας έχει χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές, κυρίως  τη δεκαετία του ΄80 που αγωνιζόταν στην Β΄ Εθνική (Α2 σήμερα)επέλεξε, μετά από ένα πέρασμα την τελευταία πενταετία σε Β΄ και  Γ΄ Εθνική,  τα τελευταία δυο χρόνια να ρίξει το βάρος στα νέα παιδιά, έχει μια νεανική ομάδα που παίζει στην Α ΕΣΚΑΒΔΕ, παράλληλα δε έφτασε στον τελικό του πρωταθλήματος εφήβων της ΒΔ Ελλάδας, όπου το Σάββατο 2 Απρίλη θα αντιμετωπίσει τον ΣΚ Ιωάννινα, στην Παραμυθιά.   

Την περασμένη Κυριακή είχε Γ.Σ. και εκλογές μέσα από τις οποίες ανέδειξε νέα πρόεδρο την κα Αναστασία Γιαννακοπούλου, αλλά και νέο Δ.Σ. με έντονη την παρουσία γυναικών και αυτό είναι πολύ θετικό.

Στο νέο Δ.Σ. του Φαίακα εξελέγησαν:

Πρόεδρος: Γιαννακοπούλου Αναστασία

Τακτικά μέλη: Ματαλών Φρίντα, Βασιλάκης Βασίλης, Γιούργα Δήμητρα, Κωνσταντής Νικόλαος, Λέσση Ελένη, Μακρίδη Νικολέτα, Νιάκας Δημήτριος, Παγκράτης Θεόδωρος, Ρέβης Αλέξανδρος, Χαλικιάς Διονύσιος.

Αναπληρωματικά μέλη: Πρα Αλεξάνδρα, Δημητράς Αντώνιος, Γκούμας Ευάγγελος

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια