Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με πολύ ενδιαφέρον οι αγώνες κλειστού χώρου

ΚΡΙΚΕΤ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ INDOOR
29 Μαρτίου 2022 / 16:00
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα πρωταθλήματα indoor συνεχίζονται από την Ελληνική Ομοσπονδία του Κρίκετ, με το ενδιαφέρον να είναι αυξημένο και στις δυο κατηγορίες, ανδρών – γυναικών.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα πρωταθλήματα indoor συνεχίζονται από την Ελληνική Ομοσπονδία του Κρίκετ, με το ενδιαφέρον να είναι αυξημένο και στις δυο κατηγορίες, ανδρών – γυναικών. Οι ομάδες φέτος χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα λόγω covid δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση και σημασία γι αυτές είναι να υπάρχουν παιγνίδια για τους αθλητές και τις αθλήτριες, ενόψει βέβαια και των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Κρίκετ ανοικτού χώρου. Η ΕΛ.Ο.Κ. ενημέρωσε για τους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Δελτίο τύπου ΕΛΟΚ

Διεξήχθησαν οι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών και Γυναικών κλειστού χώρου αγωνιστικής περιόδου 2022 το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Μαρτίου στο κλειστό γήπεδο Μπάσκετ του Ε.Α.Κ. Κέρκυρας.

Ο πρώτος αγώνας ξεκίνησε στις 09:00 μεταξύ των ομάδων Γ.Ε.Κ.-Κ.Γ.Σ. όπου ύστερα από ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι η ομάδα του Κ.Γ.Σ. επικράτησε με σκορ 96-98. Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της αθλήτριας Σκορδίλης Θεοπούλας του Κ.Γ.Σ. με 26 runs και retired out, καθώς και από τη Γ.Ε.Κ. της Γραμμένου Ελένης με 18 runs.

Ο επόμενος αγώνας για τη κατηγορία γυναικών ήταν μεταξύ των ομάδων Γ.Ε.Κ.-Α.Ο.Π.Κ. ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ με την ομάδα του ΔΕΚΑΘΛΟΥ να σκοράρει 142 runs και την ομάδα της Γ.Ε.Κ. 132 runs. Από την ομάδα του Α.Ο.Π.Κ. ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ ξεχώρισαν οι αθλήτριες Αργυροπούλου Ιωάννα και Παρίση-Μεσημέρη Θεοδώρα που πέτυχαν 27 και 26 runs αντίστοιχα. Για την ομάδα της Γ.Ε.Κ. καλή αγωνιστική παρουσία είχαν οι αθλήτριες Καψοκαβάδη Γεωργία με 9 runs και η Γραμμένου Ελένη με 24 runs.

Τη Κυριακή 27 Μαρτίου ο πρώτος αγώνας άρχισε στις 18:30 μεταξύ των ομάδων Α.Π.Σ. ΟΙ ΛΕΝΟΤΕΣ-Γ.Σ.Κ. ΒΥΡΩΝ. Η ομάδα του Βύρωνα επικράτησε με σκορ 91-94 με τους αθλητές Γιούργα Σταμάτη να πετυχαίνει 14 runs για την ομάδα του και Μολινάρη Χρήστο 19 runs. Για την ομάδα των Λεόντων πολύ καλή ήταν η απόδοση του αθλητή Πανάρετου Νίκου καθώς πέτυχε 18 runs.

Στο τελευταίο αγώνα μεταξύ των ομάδων Γ.Ε.Κ.-Γ.Σ.Κ. ΒΥΡΩΝ νικητής αναδείχθηκε ο Βύρωνας μετά από ένα ανατρεπτικό παιχνίδι για γερά νεύρα. Ο αγώνας έληξε με σκόρ 99-100 για την ομάδα του Βύρωνα και ξεχώρισαν οι αθλητές Ανεμογιάννης Αλέξανδρος με 9 runs και Γιαλουράκος Αναστάσιος. Για την ομάδα της Γ.Ε.Κ. οι αθλητές που ξεχώρισαν με την αγωνιστική τους παρουσία είναι ο Νικήτας Γεώργιος με 29 runs και ο Arsalan Ahmed με 27 runs.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια