Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανθρωπιστική βοήθεια για τους Ουκρανούς από τη Φιλαρμονική Μάντζαρος

Φιλαρμονική Εταιρία Μάντζαρος
17 Μαρτίου 2022 / 13:45

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η «Φιλαρμονική Εταιρία Μάντζαρος» με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της, πραγματοποίησε δωρεά φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού,

μέσω του παραρτήματος Κερκύρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, προς τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας.
Το υλικό αυτό παραδόθηκε στις 16 Μαρτίου 2022 από τον Πρόεδρο της Φ.Ε.Μ.  Ιωάννη Τριβιζά, από μέλη του ΔΣ της Φιλαρμονικής και τον Αρχιμουσικό της Σωκράτη Άνθη, προς την Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κερκύρας Μαρία Δημουλά και τον Γραμματέα Κώστα Λιντοβόη, προκειμένου να προωθηθεί προς τους ταλαιπωρημένους Ουκρανούς συνανθρώπους μας.

Ο Πρόεδρος Ιωάννης Τριβιζάς σημειώνει «Η Φ.Ε. «Μάντζαρος» παρά το γεγονός ότι δεν είναι οικονομικά εύρωστη, ως υπεραιωνόβιος πολιτιστικός και παιδαγωγικός φορέας του τόπου μας, θεωρούμε ότι ότι πρέπει να συμβάλει, στο μέτρο του δυνατού, στα σοβαρά κοινωνικά ζητήματα.

Και έτσι ένας πόλεμος που συμβαίνει τόσο πολύ κοντά μας και που έχει φέρει δυστυχία, θάνατο και προσφυγιά σε τόσο πολύ κόσμο, δεν πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους.

Εμείς δηλώνουμε παρόντες στην βοήθεια αναξιοπαθούντων συνανθρώπων και στο μέτρο που μπορούμε, θα βοηθήσουμε στην ανακούφιση των δεινών τους».