Κυριακή 20 Μάρτη, 1ος αγώνας δρόμου LEFKIMMI RUN

Κυριακή 20 Μάρτη, 1ος  αγώνας  δρόμου LEFKIMMI RUN

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ακόμα ένας αγώνας «ανωμάλου δρόμου» με ανοικτή συμμετοχή για αθλητές ή απλούς δρομείς θα γίνει στην Κέρκυρα, στο Νότο αυτή τη φορά.

16
Μαρτίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ακόμα ένας αγώνας «ανωμάλου δρόμου» με ανοικτή συμμετοχή για αθλητές ή απλούς δρομείς θα γίνει στην Κέρκυρα, στο Νότο αυτή τη φορά. Η Μ.Κ.Ε. Δρομέων Νότιας Κέρκυρας, SOUTH CORFU RUNNERS  τον διοργανώνει, με την ονομασία «1ος LEFKIMMI RUN»  την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022.

Είναι αγώνας  10 χλμ., 5 χλμ. και παιδικό 1.400 μέτρα, έτσι να μπορούν να πάρουν μέρος όλοι όσοι του επιθυμούν. Οι «Δρομείς της Νότιας Κέρκυρας»  που τον διοργανώνουν, δραστηριοποιούνται πολύ ενεργά και έχουν καθιερώσει το Arkoudilas Trail 22km 1000 και Monastery Run 10km 400+ κάθε χρόνο, ενώ ο αγώνας της Κυριακής  γίνεται για πρώτη φορά με αφετηρία και τερματισμό το Ποτάμι της Λευκίμμης και με διαφορετική διαδρομή βεβαίως, σε σχέση με τον «Αρκουδίλα».

Και στον αγώνα αυτό αναμένεται να πάρουν μέρος πάρα πολλοί δρομείς, ενώ  θα χωριστούν σε κατηγορίες ανδρών-γυναικών και ηλικιακά από 18-30 ετών, από 30 ως 40 και από 41 και περισσότερο, ενώ υπάρχει και η μικρή διαδρομή των 1.400 μέτρων για μαθητές-τριες Δημοτικών Σχολείων.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11π.μ. θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα, ενώ για εγγραφή και τρόπο συμμετοχής  υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.southcorfurunners.com, εκεί θα δει κανείς και τους όρους συμμετοχής. Σίγουρα μια ακόμη όμορφη και χρήσιμη αθλητική εκδήλωση, το ενδιαφέρον της οποίας και οι συμμετοχές ξεπερνούν κατά πολύ την Νότια Κέρκυρα και αναμένεται οι συμμετοχές να είναι από όλο το νησί και όχι μόνο.   

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ