Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Μια καρδιά από τόλμη γεμάτη – Πρόσκοποι στην κατοχή», προβολή ντοκιμαντέρ στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου

πρόσκοποι
15 Μαρτίου 2022 / 19:06
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Την προβολή θα προλογίσει ο Υποστράτηγος ε.α. Δρ. Ιστορίας, Νικόλαος Κουρκουμέλης. Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τον Χρήστο Σταθόπουλο και τον Νίκο Χατζόπουλο.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι Πρόσκοποι της Κέρκυρας σε συνεργασία με το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ι.Π. πραγματοποιούν προβολή του ντοκιμαντέρ «Μια καρδιά από τόλμη γεμάτη – Πρόσκοποι στην κατοχή» που επιμελήθηκε το Ιστορικό Αρχείου του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.
Η προβολή θα γίνει το Σάββατο 19 Μαρτίου στις 19:00 στο Αμφιθέατρο του Ιονίου Πανεπιστημίου.
Είναι μία ταινία αφιερωμένη στους Προσκόπους που έκαναν πράξη την υπόσχεση στην περίοδο της Κατοχής. Την προβολή θα προλογίσει ο Υποστράτηγος ε.α. Δρ. Ιστορίας, Νικόλαος Κουρκουμέλης. Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τον υπεύθυνο του Ιστορικού Αρχείου Σ.Ε.Π. Χρήστο Σταθόπουλο και τον Νίκο Χατζόπουλο που επιμελήθηκε ιστορικά το ντοκιμαντέρ.
Πληροφορίες και κρατήσει στο 6955188720 Αντιγόνη Χειρδάρη, Εφ. Παλαιών Προσκόπων
Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πανδημία, για την είσοδο στην αίθουσα χρειάζεται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και διπλή μάσκα προστασίας ή μάσκα αυξημένης προστασίας

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.