Παράταση της διάθεσης θερμαινόμενης αίθουσας για αστέγους έως και την Κυριακή

Παράταση της διάθεσης θερμαινόμενης αίθουσας για αστέγους έως και την Κυριακή

Σσ Δημοτικό κτίριο στις Κουλίνες, από σήμερα Παρασκευή 11 Μαρτίου έως και την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

11
Μαρτίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Παράταση της διάθεσης θερμαινόμενης αίθουσας για την προσωρινή φιλοξενία των άστεγων πολιτών σε περιπτώσεις χαμηλών θερμοκρασιών, σε Δημοτικό κτίριο στις Κουλίνες, από σήμερα Παρασκευή 11 Μαρτίου έως και την Κυριακή  13 Μαρτίου 2022.
 
Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας ενημερώνει, ότι σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, τις επόμενες ημέρες αναμένονται χαμηλές θερμοκρασίες που θα επηρεάσουν και την περιοχή στα όρια του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.
 
Ως εκ τούτου, η κλειστή θερμαινόμενη αίθουσα θα συνεχίσει να παραμένει σε διάθεση για την προσωρινή φιλοξενία των άστεγων πολιτών και όσων συμπολιτών μας έχουν ανάγκη, την Παρασκευή 11, το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022.
 
Οι ώρες λειτουργίας του θερμαινόμενου χώρου θα είναι από τις 20:00 το βράδυ μέχρι τις 8:00 το πρωί της επόμενης ημέρας.
 
Διεύθυνση χώρου: Η θερμαινόμενη αίθουσα βρίσκεται στο δημοτικό κτίριο που στεγάζεται η Υπηρεσία του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, στον οικισμό Κέρκυρα ΙΙΙ του ΟΕΚ, στην περιοχή Κουλίνες της Δ.Ε. Κερκυραίων.

Το κτίριο βρίσκεται στην πόλη της Κέρκυρας, είναι εύκολα προσβάσιμο, είτε με αστική συγκοινωνία (νούμερο 8 & νούμερο 11, στάση Κουλίνες),  είτε με τα πόδια.
 
Οι δημότες που θα προσέλθουν στο χώρο θα πρέπει να τηρούν τα μέτρα προστασίας για τη μη διασπορά του κορωνοϊού COVID – 19.
 
Η πληροφόρηση των πολιτών παρέχεται στο ακόλουθο νούμερο τηλεφώνου: 2661038320 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από τις 8:00 το πρωί έως τις 14:30 το μεσημέρι.
 
Σχετική ανακοίνωση βρίσκεται αναρτημένη στους χώρους των ακόλουθων δομών στο  Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων:
 
1. “Κέντρο ημερήσιας φροντίδας αστέγων”, στη διεύθυνση Σολωμού 11,

2. “Κοινωνικά παντοπωλεία και παροχή συσσιτίου Δήμου Κέρκυρας”           
      στη διεύθυνση Μητροπολίτου Μεθοδίου και Κολοκοτρώνη 3.

3. “Κέντρο Κοινότητας”, Ισόγειο κατάστημα του κτιρίου του Δημοτικού    
      Θεάτρου επί της οδού Σταμάτιου Δεσύλλα. 
 
 
Η δράση γίνεται στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής και της προστασίας της δημόσιας υγείας του Δήμου μας και την ευγενική συμμετοχή των εθελοντών του Περιφερειακού Τμήματος Κέρκυρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού,                 στις περιπτώσεις που παρατηρείται σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.
 
Ο υπεύθυνος για το συντονισμό της δράσης
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας & Κοινωνικού Έργου
 
Ανδρέας Σκούπουρας