Νίκη 1-0 η Κ15, ισοπαλία 1-1 η Κ17 της ΕΠΣΚ, στη Θεσπρωτία

Νίκη 1-0 η Κ15, ισοπαλία 1-1 η Κ17 της ΕΠΣΚ, στη Θεσπρωτία

Η ενδεκάδα της Κ17 που ξεκίνησε στη Σελεύκεια

Μετά από τα αποτελέσματα αυτά, η υπόθεση πρόκρισης παραμένει ζεστή και για τις δυο ομάδες μας

09
Μαρτίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην Σελεύκεια βρέθηκαν οι μικτές ομάδες Κ15 και Κ17 της ΕΠΣΚ για να αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες της Θεσπρωτίας, για το οικείο πρωτάθλημα, στο οποίο παίρνουν μέρος στο δικό μας όμιλο, συνολικά επτά Ενώσεις. Πήγαν με στόχο να πάρουν τους βαθμούς της νίκης και να παραμείνουν  σε τροχιά πρόκρισης. Οι κ15 τα κατάφερε η Κ17 στο τελευταίο λεπτό έχασε το τρίποντο, αλλά όταν παίζεις εκτός έδρας και η ισοπαλία είναι θετική σαν αποτέλεσμα.

Η Κ15 του Άρη Λούβρου με ένα γκολ του Αράθυμου στο α΄ μέρος έφυγε νικήτρια σε ένα ματς που έγινε μάχη, αλλά οι κερκυραίοι πιο ψύχραιμοι και πιο αποτελεσματικοί, πήραν αυτό που ήθελαν. Η αρχική ενδεκάδα ήταν Κάνταρος Ν., Κατωμέρης, Κούδας, Κάνταρος Σ., Τσενεμπής, Καποδίστριας, Παπάς, Κατσιάφας, Αράθυμος, Μπαλός, Μακρής.   

Η Κ 17 του Σπύρου Αλαμάνου ήταν εμφανώς ανώτερη από την αντίστοιχη ομάδα της Θεσπρωτίας, πλήρωσε όμως την απώλεια πλήθους ευκαιριών να πετύχει στο β΄ μέρος πέρα του 1-0 που έκανε ο Τόμρπος στο 58΄, τουλάχιστον 2 ή 3 ακόμη τέρματα και να «καθαρίσει» το ματς. Το πλήρωσε στις καθυστερήσεις του ματς, όπου ένα λάθος έδωσε τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά έτσι είναι στο ποδόσφαιρο. Η ενδεκάδα που ξεκίνησε το παιγνίδι ήταν: Σαμοΐλης Κουτούλας, Λέσι, Μαρίτσας, Παληοχώρης, Μπουρδούβαλης, Μέξας, Τόμπρος, Βρεκάι, Τσιάβος.

Μετά από τα αποτελέσματα αυτά, η υπόθεση πρόκρισης  παραμένει  ζεστή και για τις δυο ομάδες μας, είναι μέσα στους στόχους, υπολείπονται ακόμη 2 παιγνίδια και όλα είναι ρευστά. Να θυμίσουμε ότι προκρίνονται δυο ομάδες από τον Όμιλο στον οποίο μετέχουν ακόμα οι  Ενώσεις από Λάρισα, Τρίκαλα, Γιάννενα, Άρτα, Πρέβεζα/Λευκάδα και φυσικά Κέρκυρα και Θεσπρωτία.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ