Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με Θεσπρωτία οι μικτές για νίκη και πρόκριση

ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
08 Μαρτίου 2022 / 16:35
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. Στην Θεσπρωτία πάνε οι μικτές ομάδες της ΕΠΣΚ, παίδων και νέων για να αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες της ΕΠΣΘ Τετάρτη 9 Μάρτη.

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. Στην Θεσπρωτία πάνε οι μικτές ομάδες της ΕΠΣΚ, παίδων και νέων για να αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες της ΕΠΣΘ Τετάρτη 9 Μάρτη. Δυο αγώνες που θέλουν  να κερδίσουν οι κερκυραίοι αφού δείχνουν πολύ δυνατοί και στις δυο κατηγορίες και στο μέτρο του εφικτού κυνηγάνε την 1η θέση στον Όμιλο που μετέχουν.  Η Ένωση κάλεσε να βρίσκονται στο λιμάνι το πρωί (7.45) για την αναχώρηση οι εξής ποδοσφαιριστές:

Παίδες Κ-15 (προπονητής είναι ο Α. Λούβρος): Νίκος Κάνταρος, Μιχάλης Κόντης, Χρήστος Κάνταρος, Δημήτρης Τσενεμπής, Λουίζος Κατωμέρης, Ιάσωνας Καποδίστριας, Κωνσταντίνος Κούδας, Κρίστο Παππάς, Κωνσταντίνος Βλασερός, Σταμάτης Ξάνθος, Σπύρος Αράθυμος, Βαγγέλης Μακρής, Νώντας Μπαλλός, Αλέξανδρος Κατσιάφας, Λευτέρης Τόμπρος, Γιάννης Πρίφτης, Κωνσταντίνος Καρβούνης, Μάριος Κρητικός, Άγγελος Γεωργούλας, Στέφανος Κοντάλιπος.

Νέοι (προπονητής είναι ο Σπύρος Αλαμάνος): Γιώργος Σαμοΐλης, Δημήτρης Τσενεμπής, Φιάλμπι Λέσι, Γιάννης Κούτουλας, Σπύρος Βραδής, Κωνσταντίνος Μαρίτσας, Σωκράτης  Παλαιοχώρης, Λέανδρος Τόμπρος, Γιώργος Μπουρδούβαλης,

Άγγελος Κρητικός, Σπύρος Τσιάβος, Γεράσιμος Βαγγαλάτης, Βασίλης Μέξας, Αλέξανδρος Γαρδικιώτης, Άλγκερ Βρεκάι, Γιώργος Βρυώνης, Χριστόφορος Μωραΐτης, Κωνσταντίνος Βεδουράς, Παναγιώτης Κοσκινάς, Άγγελος Μάνδυλας.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής των μικτών ομάδων και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΚ κ. Νίκος Χρυσικόπουλος μας μίλησε για τα ματς της Τετάρτης, αλλά και για την πορεία και την φιλοσοφία που τις διέπει τώρα και είπε: «Εμείς από την αρχή θέλαμε να αλλάξουμε τη φιλοσοφία που είχαν οι μικτές και το κάναμε. Έπρεπε να γίνουν σωστές αξιολογήσεις σε όλο το νησί, κάθε παιδί που έχει δυνατότητα και αξίζει να μπορεί να μετέχει σε αυτές τις ομάδες. Υπάρχει ταλέντο και εφ΄ όσον αλλάζει η φιλοσοφία και αγκαλιάζει όλο το νησί την προσπάθεια, νοιώθουμε ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα και να προσφέρουμε στα παιδιά και στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά έχουμε δυνατότητες και θα το παλέψουμε. Είμαστε στη 2η θέση στην Κ17 και στην 3η στην Κ15, περνάνε οι δυο πρώτες ομάδες και είμαστε σε καλό δρόμο. Προσπαθούμε για το καλύτερο ώστε να βοηθήσουμε στην βελτίωση και ανάδειξη του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου, που όλοι ξέρουμε ότι πρέπει να ξεκινήσει από τη βάση, που είναι οι μικρές ηλικίες. Είμαστε αισιόδοξοι, ότι θα καταφέρουμε πράγματα».     

Να σημειώσουμε ότι οι ομάδες μας θα αγωνιστούν στο γήπεδο της Σελεύκειας, στις 12.00 θα ξεκινήσει το ματς των παίδων και στις 14.30 των νέων, ενώ στον Όμιλο μετέχουν ακόμα πέντε ενώσεις, της Λάρισας, των Τρικάλων, των Ιωαννίνων, της Άρτας και της Πρέβεζας/Λευκάδας (είναι μια Ένωση).

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια