Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

12 νέοι «πτυχιούχοι» ιστιοπλόοι στον ΝΑΟΚ

NAOK
25 Φεβρουαρίου 2022 / 16:53
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα από τα παλαιότερα τμήματα (87 ετών) που καλλιεργεί ο ΝΑΟΚ είναι αυτό της ιστιοπλοΐας, το οποίο έχει χαρίσει διακρίσεις στον Όμιλο, αλλά πάντα η προσπάθεια για κάτι καλύτερο δεν σταματάει.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα από τα παλαιότερα τμήματα (87 ετών) που καλλιεργεί ο ΝΑΟΚ είναι αυτό της ιστιοπλοΐας, το οποίο έχει χαρίσει διακρίσεις στον Όμιλο, αλλά πάντα η προσπάθεια για κάτι καλύτερο δεν σταματάει. Η εκπαίδευση και η απόκτηση γνώσης είναι απαραίτητα συστατικά για κάτι καλύτερο και ο ΝΑΟΚ λειτούργησε σχολή, έχοντας για 2 μήνες 12 σπουδαστές που μετά το πέρας των εξετάσεων πήραν τα ανάλογα πτυχία, σε μια όμορφη τελετή, όπως ενημέρωσε ο ΝΑΟΚ,  που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου.

Το δελτίο τύπου

«Οι 12 σπουδαστές της σχολής, με φόντο τον κόλπο του Παλαιού Φρουρίου, απόλαυσαν τη μικρή τελετή που διοργάνωσε ο ΝΑΟΚ και ειδικότερα το Ιστιοπλοϊκό Τμήμα προς τιμή τους.

Μετά από ένα κύκλο μαθημάτων διάρκειας δύο μηνών και αφού πέρασαν με επιτυχία τις θεωρητικές και πρακτικές εξετάσεις, οι νέοι ιστιοπλόοι παρέλαβαν τα πτυχία τους από τους Εφόρους - υπευθύνους του Τμήματος τους προπονητές της σχολής και από το Δ.Σ του ομίλου.

Ο Όμιλος είναι ένα μη κερδοσκοπικό αθλητικό σωματείο, που εδώ και 87 χρόνια, διαδίδει και διδάσκει στην πόλη μας το άθλημα της ιστιοπλοΐας.

Στις σχολές του περισσότεροι από 2000 συμπολίτες μας έχουν μυηθεί στα μυστικά της ιστιοπλοΐας και της ναυτοσύνης.

Με το άθλημα της ιστιοπλοΐας μπορούν να ασχοληθούν άτομα κάθε ηλικίας, μιας και οι σχολές του Ομίλου καλύπτουν όλη το φάσμα ηλικιών.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δασκάλους της σχολής μας: ΝΙΚΟΛΑΟ ΒΛΑΧΟ, ΣΩΤΗΡΗ ΒΛΑΧΟ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟ, ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΝΕΣΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΡΙΦΤΗ, ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΑΜΑΤΗ, ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΙΤΑ αλλά και να συγχαρούμε τους νέους ιστιοπλόους μας».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια