Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ιωάννινα: Την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου. Συνελήφθη ο σύζυγός της

ΙΩΑΝΝΙΝΑ
21 Φεβρουαρίου 2022 / 12:29

Η 79χρονη Αμερικανίδα σύζυγός του, δεν άντεξε τα χτυπήματα και κατέληξε προτού προλάβει να την παραλάβει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Ακόμη μια νέα γυναικοκτονία έρχεται να προστεθεί στην τραγική λίστα, αυτή την φορά στα Ιωάννινα, όπου μια ηλιωμένη γυναίκα έπεσε νεκρή χθες από τα χέρια του συζύγου της. Ο 6 χρονος συνελήφθη, ενώ η 79χρονη Αμερικανίδα συζυγός του δεν άντεξε τα χτυπήματα και κατέληξε προτού προλάβει να την παραλάβει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο δέχθηκε κλήση για μεταφορά τραυματισμένης γυναίκας στο νοσοκομειο.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων συνελήφθη χθες (20-02-2022) αργά το βράδυ στα Ιωάννινα ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης των συνθηκών θανάτου αλλοδαπής, που βρέθηκε νεκρή χθες το βράδυ σε διαμέρισμα της πόλης των Ιωαννίνων, όπου διέμενε με τον συλληφθέντα σύζυγό της, προέκυψε ότι προηγουμένως αυτός της είχε καταφέρει χτυπήματα ύστερα από μεταξύ τους οικογενειακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.