Παράταση της διάθεσης θερμαινόμενης αίθουσας για άστεγους

Παράταση της διάθεσης θερμαινόμενης αίθουσας για άστεγους

Σε Δημοτικό κτίριο στις Κουλίνες, έως και την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

08
Φεβρουαρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Παρατείνεται η διάθεση θερμαινόμενης αίθουσας για τη προσωρινή φιλοξενία των άστεγων πολιτών σε περιπτώσεις χαμηλών θερμοκρασιών, σε Δημοτικό κτίριο στις Κουλίνες, έως και την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022.
 
Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας ενημερώνει το κοινό, ότι σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, τις επόμενες ημέρες αναμένονται χαμηλές θερμοκρασίες που θα επηρεάσουν και την περιοχή στα όρια του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.
 
Ως εκ τούτου, η κλειστή θερμαινόμενη αίθουσα θα συνεχίσει να παραμένει σε διάθεση για τη προσωρινή φιλοξενία των άστεγων πολιτών και όσων συμπολιτών μας έχουν ανάγκη, την Τρίτη 8, την Τετάρτη 9, την Πέμπτη 10 και την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022.
 
Οι ώρες λειτουργίας του θερμαινόμενου χώρου θα είναι από τις 20:00 το βράδυ μέχρι τις 8:00 το πρωί της επόμενης ημέρας.
 
 
Διεύθυνση χώρου: Η θερμαινόμενη αίθουσα βρίσκεται στο δημοτικό κτίριο που στεγάζεται η Υπηρεσία του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, στον οικισμό Κέρκυρα ΙΙΙ του ΟΕΚ, στην περιοχή Κουλίνες της Δ.Ε. Κερκυραίων.                    Το κτίριο βρίσκεται στην πόλη της Κέρκυρας, είναι εύκολα προσβάσιμο, είτε με αστική συγκοινωνία (νούμερο 8 & νούμερο 11, στάση Κουλίνες),  είτε με τα πόδια.
 
Οι δημότες που θα προσέλθουν στο χώρο θα πρέπει να τηρούν τα μέτρα προστασίας για τη μη διασπορά του κορωνοϊού COVID – 19.
 
Η πληροφόρηση των πολιτών παρέχεται στο ακόλουθο νούμερο τηλεφώνου: 2661038320 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από τις 8:00 το πρωί έως τις 14:30 το μεσημέρι.
 
Σχετική ανακοίνωση βρίσκεται αναρτημένη στους χώρους των ακόλουθων δομών στο  Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων:
 

  1. ''Κέντρο ημερήσιας φροντίδας αστέγων'', στη διεύθυνση Σολωμού 11,
  2. ''Κοινωνικά παντοπωλεία και παροχή συσσιτίου Δήμου Κέρκυρας''           
      στη διεύθυνση Μητροπολίτου Μεθοδίου και Κολοκοτρώνη 3.
  1. ΄΄Κέντρο Κοινότητας'', Ισόγειο κατάστημα του κτιρίου του Δημοτικού    
      Θεάτρου επί της οδού Σταμάτιου Δεσύλλα. 
 
 
Η δράση γίνεται στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής και της προστασίας της δημόσιας υγείας του Δήμου μας και την ευγενική συμμετοχή των εθελοντών του Περιφερειακού Τμήματος Κέρκυρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού,                 στις περιπτώσεις που παρατηρείται σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.
 
 
Ο υπεύθυνος για το συντονισμό της δράσης
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας & Κοινωνικού Έργου
 
Ανδρέας Σκούπουρας
 
 
 
 
 
 
 
 
    ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΙΕΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2661027955
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ 2661038320
6977546726
ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΔΡΑΣΗΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ, ΑΝΔΡΕΑ ΣΚΟΥΠΟΥΡΑ 2661362147
6976784495
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ – ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ 2661047584