Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χώρισαν οι δρόμοι Ν. Καμμένου με ΑΕ Καναλίων

ΑΕ ΚΑΝΑΛΙΩΝ
08 Φεβρουαρίου 2022 / 15:01
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το να είσαι στον πάγκο μιας ομάδας 14 συνεχόμενα χρόνια δεν είναι κάτι συνηθισμένο και στην Κέρκυρα είναι δεν νομίζουμε ότι διπλωματούχος προπονητής έχει καθίσει ποτέ σε μια ομάδα τόσα χρόνια.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το να είσαι στον πάγκο μιας ομάδας 14 συνεχόμενα χρόνια δεν είναι κάτι συνηθισμένο και στην Κέρκυρα είναι δεν νομίζουμε ότι διπλωματούχος προπονητής έχει καθίσει ποτέ σε μια ομάδα τόσα χρόνια. Ο Νίκος Καμμένος (καθηγητής φυσικής αγωγής, διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου) είναι αυτός που όλα αυτά τα χρόνια ήταν προπονητής στην ΑΕ Καναλίων, σε μια ομάδα νοικοκυρεμένη, όπου ανελλιπώς μετέχει στα πρωταθλήματα της Ένωσης. Ένας προπονητής που έχει φτάσει να κοουτσάρει ομάδα Β΄ Εθνικής (την Κόρινθο παλιότερα) και υπάρχει σεβασμός και καθολική αναγνώριση για το έργο του.

Όλα έχουν κάποτε ένα τέλος και τίτλοι τέλους έπεσαν και στη συνεργασία Ν. Καμμένου – ΑΕ Καναλίων, με τον ίδιο τον προπονητή να το γνωστοποιεί με ανάρτησή του.  Ξάφνιασε κατά κάποιο τρόπο αυτή η ανακοίνωση, κυρίως γιατί είμαστε σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, αλλά αν υπάρχουν προσωπικοί λόγοι, δεν μπορείς να πεις τίποτε.

Η ανακοίνωση-ενημέρωση που λέει:    

«Μετά από 14 χρόνια συνεχούς παρουσίας μου (με εξαίρεση μια χρονιά στον πάγκο της Κ20 του Α0 Κέρκυρα), για προσωπικούς λόγους αποφάσισα, έπειτα από συζήτηση με το Δ.Σ της ομάδας, να σταματήσω τη συνεργασία μου με την ΑΕ Καναλίων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Λάμπρο Γεωργακόπουλο που τόσα χρόνια στήριξε την ομάδα και εμένα προσωπικά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη νέα διοίκηση και της εύχομαι ολόψυχα να πετύχει στο έργο της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον άμεσο συνεργάτη μου Ζαχαρία Ψαρρά για την πολυετή μας άψογη επαγγελματική σχέση.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ όλους τους παίχτες που είναι και ήταν μέλη αυτής της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια.

Τους παρακαλώ και τους προτρέπω να συνεχίσουν την προσπάθεια τους με ποδοσφαιρικό εγωισμό για να εκπληρώσουν το στόχο τους.

Οι χαρές που γεύτηκα με την ομάδα ήταν πολλές περισσότερες από τις λύπες.

Είμαι έτοιμος από την στιγμή αυτή να συνεχίσω την προπονητική μου πορεία».

Μιλήσαμε το μεσημέρι της Τρίτης 8/2/2022 με τον κ. Καμένο, για το θέμα και μας είπε τα εξής: «Θα ήθελα προς το παρόν να μείνουμε στην δήλωση που έχω κάνει και να μην επεκταθούμε. Σήμερα Τρίτη, στις 18.30 θα πάω στην προπόνηση να μιλήσω με τους παίκτες  και να τους παροτρύνω να συνεχίσουν ως το τέλος την προσπάθεια που ξεκινήσαμε από την αρχή της περιόδου, με όποιον προπονητή επιλέξει η ομάδα».

Μένουμε σε αυτό σεβόμενοι την επιθυμία του κ. Καμμένου, που όπως πάντα κύριος δεν θέλησε να επεκταθεί στα όποια θέματα δημιουργήθηκαν και ήταν η αιτία να διακοπεί η συνεργασία.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια