Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η ΑΕΛ προηγήθηκε δυο φορές, 2-2 με Ηρακλή στους Αμπελοκήπους

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ 2ος ΟΜΙΛΟΣ
30 Ιανουαρίου 2022 / 16:45
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Το τελικό 2-2 μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό, αν δει κανείς την εμφάνιση της ομάδας, σε ένα ματς που πήγε για το τρίποντο και πήρε ένα βαθμό.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ματς τουλάχιστον δεν το χάνεις και αυτό έκανε η κακή ΑΕΛ κόντρα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων στην Θεσσαλονίκη. Το τελικό 2-2 μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό, αν δει κανείς την εμφάνιση της ομάδας, σε ένα ματς που πήγε για το τρίποντο και πήρε ένα βαθμό.

Στο α΄ μέρος που το ματς ήταν μοιρασμένο,  η ΑΕΛ προηγήθηκε 0-1 και 1-2, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση δυο φορές με σουτ μέσα από τη μικρή της περιοχή, σε μια άνευ προηγουμένου σύγχυση της αμυντικής της λειτουργίας,

Στην επανάληψη η ΑΕΛ ήταν μέτρια ως κακή, χωρίς να μπορεί να αλλάξει μπάλα, κομμένη στη μέση, με βαθιές μπαλιές να προσπαθεί να γίνει επικίνδυνη και ευτυχώς που υπήρχαν οι Γαστεράτος και Μουλάτοβιτς που προσπαθούσαν να βάλουν κάτω τη μπάλα να παίξει ποδόσφαιρο η ομάδα. Ο Ηρακλής στο β΄μέρος απείλησε αρκετές φορές, ευτυχώς όμως ο Γκάγκος όταν χρειάστηκε δήλωσε παρών. 

Τα γκολ

Μόλις στο 5΄ο Θεοδωράκης πήρε μια κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, έφυγε μόνος του και πλάσαρε εύστοχα τον Αθανασίου για το 0-1. Στο 9΄σε σύγχυση στην περιοχή του Γάγκου και αδυναμία των αμυντικών να διώξουν ο Αναστασιάδης από κοντά κάνει το 1-1. Ο Γαστεράτος στο 19΄με διπλή προσπάθεια δίνει και πάλι προβάδισμα στην ΑΕΛ, αλλά νέα αδράνεια της άμυνας και πάλι με σουν από τη μικρή περιοχή ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι με τον Νικολίτσα.

Διαιτητές: Ρηγόπουλος, Ζουρνατζίδης, Μητρόπουλος από την Ημαθία.

Ηρακλής Αμπελοκήπων Ν. Μιλόκοβιτς): Αθανασίου (46΄Πέπος), Παναγιωτίδης, Νικολαΐδης, Κοντέον, Κότουλας, Τσαλμάς (88΄Μόλα), Λίτσιος, Αναστασιάδης, Νικολίτσας, Χατζάκος, Παλιάτσος.

ΑΕ Λευκίμμης (Π. Κορομπόκης): Γκάγκος, Κωστακιώτης, Γρηγοριάδης, Μοτσοβίλα, Πουλημένος, Λαμπσάι, Μουλάτοβιτς, Θεοδωράκης, Γεωργακόπουλος, Γαστεράτος, Κατσέλλης (55΄Τσεβανέδης).  

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια