Τρίτη 19.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τέλος στα πλαστικά μίας χρήσης - Νέα «πράσινη αποστολή» του Followgreen

Followgreen
26 Ιανουαρίου 2022 / 15:57

«Παίξε & Κέρδισε Δώρα – Τέλος εποχής στα Πλαστικά μίας Χρήσης φέρνει ο Ν. 4736/2020»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Followgreen Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων μας καλεί να ευαισθητοποιηθούμε σχετικά με τα Πλαστικά μίας Χρήσης, να ενημερωθούμε για τις επιπτώσεις που επιφέρει η χρήση τους στο περιβάλλον, καθώς και για τα νέα δεδομένα που δημιούργησε στην αγορά η εφαρμογή της νομοθεσίας Ν.4736/2020.

Λάβε μέρος στο Green Mission
«Τέλος στα Πλαστικά μίας Χρήσης!»
& Κέρδισε έναν οικολογικό ανοξείδωτο θερμό
 
www.followgreen.gr/centralkerkira/Mission/Single/3132

Κάθε 10 ημέρες, μία νέα «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών για να προσφέρει εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης, καθώς και υπέροχα δώρα! Ο χρήστης για να λάβει τους πόντους επιβράβευσης καλείται να ολοκληρώσει με επιτυχία όλα τα βήματα της «Πράσινης Αποστολής - Green Mission» και να δηλώσει συμμετοχή στην τρέχουσα κλήρωση.

Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση
Η ανάδειξη του/της νικητή/τριας της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του/της νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.