Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βαριά ήττα του ΟΦΑΜ στην Πέλλα 4-0 από Σαρακηνούς

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
23 Ιανουαρίου 2022 / 16:44
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Δυο όψεις είχε η αναμέτρηση στη Μακεδονία. Στο πρώτο η ομάδα του Αη Μαθιά, στάθηκε και είχε αξιώσεις. Στο δεύτερο, οι παίκτες δεν βγήκαν στο γήπεδο!

Βαριά ήττα υπέστη στην Πέλλα ο ΟΦΑΜ, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής (1η του β΄ γύρου) έχασε από την Θύελλα Σαρακηνών με 4-0. Μια ήττα ιδιαιτέρως επιβαρυντική αν σκεφτούμε ότι η αντίπαλος πέρασε στο βαθμολογικό πίνακα τον ΟΦΑΜ και πλέον είναι κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού.

Το ματς είχε δυο όψεις. Στο α΄ μέρος η κερκυραϊκή ομάδα έκανε εξαιρετική εμφάνιση, ίσως την καλύτερη φετινή, έχασε τρεις σπουδαίες ευκαιρίες με τον Πέριτς και αντί να τελειώσει 1-3 το ημίχρονο, τελείωσε 1-0, χάρις σε ένα τέρμα που πέτυχε ο Τσόρμπας στο 17΄.

Στην επανάληψη ουσιαστικά δεν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του ΟΦΑΜ, δέχθηκαν με το ξεκίνημα, στο 47΄ αρχή ένα δεύτερο γκολ από τον Μουρίκι, τους «έκοψε» τα πόδια, έκαναν κακή εμφάνιση και ήλθε φυσιολογικά το τελικό 4-0, από τέρματα που πέτυχαν στο 65΄ ο Τσόρμπας και στο 87΄ ο Ιωάννου που είχε περάσει αλλαγή.



Η αποστολή της Θύελλας στο φέρι για Κέρκυρα, πριν το ματς του α΄γύρου. (Νίκη 3-2 για τον ΟΦΑΜ).

Διαιτητές: Παγώνης, Παπαδόπουλος, Γιαντσίδης από την Θεσσαλονίκη
Θύελλα Σαρακηνών: Φιρινίδης, Ουζούνης, Πούπης, Ματζάνας,  Θωμάς, Τράκας, Μουρίκι, Τσόρμπας, Ευθυμιάδης, Γεωργίου, Γκέσιος.
ΟΦΑΜ: Σκάρπος, Ταμπάκου, Σκυφτάς, Παπαδόπουλος, Τσορμπατζίδης, Σπίνουλας, Καμαρά, Πέριτς, Ρουί Σίλβα, Χαρβαλιάς, Γωνιάδης.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια