Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Αθήνα με Δούκα, στα μπαράζ παραμονής ο Φαίακας

Α1 ΧΑΝΤΜΠΟΛ
21 Ιανουαρίου 2022 / 16:36

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με την πίστη ότι μπορεί να κερδίσει τη μάχη της παραμονής ο Φαίακας, ξεκινάει τους αγώνες μπαράζ το Σάββατο 22/1/2022 από την Αθήνα όπου θα αντιμετωπίσει στον ΑΣΕ Δούκα, στο πιο δύσκολο από τα έξι ματς που θα δώσει.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με την πίστη ότι μπορεί να κερδίσει τη μάχη της παραμονής ο Φαίακας, ξεκινάει τους αγώνες μπαράζ το Σάββατο 22/1/2022 από την Αθήνα όπου θα αντιμετωπίσει στον ΑΣΕ Δούκα, στο πιο δύσκολο από τα έξι ματς που θα δώσει. Η ομάδα δούλεψε πολύ τις τέσσερις εβδομάδες που μεσολάβησαν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ως γνωστόν έχει ενισχυθεί με τον Κροάτη Marco Kobetic, τον Βόσνιο Aldin Sakic και τον Ουκρανό Stansilav Kholodiuk που προπονήθηκαν τις δυο τελευταίες εβδομάδες με την ομάδα και πάει πανέτοιμη για το πρώτο δύσκολο αλλά και κρίσιμο ματς. Σίγουρα μια νίκη ή έστω ένας βαθμός θα είναι ότι καλύτερο στην προσπάθεια αυτή.

Να σημειώσουμε ότι στα  play out  μπήκαν οι τρεις  τελευταίες ομάδες κάθε ομίλου και θα αναμετρηθούν με τις ομάδες του άλλου ομίλου σε διπλούς αγώνες, ενώ διατηρούν τους βαθμούς που είχαν στα μεταξύ τους παιγνίδια στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Στο τέλος από τις έξι ομάδες θα μείνουν στην κατηγορία η 1η και η 2η του βαθμολογικού πίνακα, ενώ από κει και κάτω θα υποβιβαστούν (4 συνολικά ομάδες). Εδώ θα δώσει τη μάχη του ο Φαίακας, με την κατάταξη να είναι:

Βαθμολογία

Δούκας            7

Αρης Ν.            5

Φαίακας          4

Φίλιππος Βερ. 4

Ζαφειράκης     4

Σαλαμίνα         0

Να σημειώσουμε ότι στην τριπλή ισοβαθμία Φαίακα, Φίλιππου και Ζαφειράκη η ομάδα της Κέρκυρας υπερτερεί.

Ο αγώνας με τον ΑΣΕ Δούκα, θα γίνει στο γυμν. ΔΑΪΣ και θα ξεκινήσει στις 14.00 με διαιτητές τους Παπαματθαίου - Χρηστίδη, Αντωνόπουλος. Στα άλλα των μπαράζ παραμονής θα παίξουν Σαλαμίνα – Φίλιππος Βέροιας και Άρης Νίκαιας – Ζαφειράκης Νάουσας.