Τρίτη 19.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγχαρητήρια από τον Σύνδεσμο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων για την Σπυριδούλα Καρύδη

Σπυριδούλα Καρύδη
10 Ιανουαρίου 2022 / 09:52
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Ευχή όλων μας, η συνέχεια στις επιτυχίες και η κατάκτηση των στόχων της την νέα χρονιά τόσο στους αγώνες όσο και στις σπουδές της. Καλή δύναμη σε αυτήν, την οικογένεια της και τον προπονητή της»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Εργατοτεχνικών Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων της Κέρκυρας για την Σπυριδούλα Καρύδη. Αναλυτικά:

«Tο νέο Δ.Σ του Συνδέσμου Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων συγχαίρει τον συνάδελφο και επί σειρά ετών μέλος του σωματείου μας, Διονύση Καρύδη  για την σπουδαία διάκριση της κόρης του Σπυριδούλας Καρύδη.

Η 20χρονη Κερκυραία πρωταθλήτρια του Τριπλούν έχει μια θέση ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες της χρονιάς αφού στην ψηφοφορία κοινού του ΣΕΓΑΣ αναδείχτηκε κορυφαία αθλήτρια κάτω των 23 ετών (Κ23).

Ευχή όλων μας, η συνέχεια στις επιτυχίες και η κατάκτηση των στόχων της την νέα χρονιά τόσο στους αγώνες όσο και στις σπουδές της. Καλή δύναμη σε αυτήν, την οικογένεια της και τον προπονητή της».
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.