Απόφαση αναβολής όλων των αγώνων σε Α1 και Α

Απόφαση αναβολής όλων των αγώνων σε Α1 και Α

Φωτογραφία από το ματς της Α1 του Ολύμπου με τον Θιναλιακό, με τις δυο ομάδες να περιμένουν μια ακόμη εβδομάδα για την επιστροφή τους στο πρωτάθλημα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΕΠΣ Κέρκυρας έδωσε το πρωί της Παρασκευής στη δημοσιότητα το οριστικό πρόγραμμα των αγώνων των τοπικών πρωταθλημάτων...

07
Ιανουαρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΕΠΣ Κέρκυρας έδωσε το πρωί της Παρασκευής στη δημοσιότητα το οριστικό πρόγραμμα των αγώνων των τοπικών πρωταθλημάτων όπου ήταν να επαναρχίζουν μετά την διακοπή λόγω εορτών, για Α1 και Α κατηγορία, κάνοντας κάποιες αλλαγές σε σχέση με την ενημέρωση που είχε δώσει δυο μέρες πριν.

Όμως λίγο αργότερα και έχοντας υπόψη της την κατάσταση (μεγάλη εξάπλωση) που έχει δημιουργηθεί στο νησί μας και αιτήματα ομάδων για αναβολή λόγω κρουσμάτων, αποφάσισε να αναβάλει όλους τους αγώνες και όπως μας είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Ι. Βλαχόπουλος… «…η αγωνιστική αυτή και στις δυο κατηγορίες, θα πάει για την ερχόμενη εβδομάδα, αν και θα εκτιμηθεί η κατάσταση ξανά τις επόμενες μέρες».

Το δελτίο τύπου της ΕΠΣΚ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας συναισθανόμενη την κρισιμότητα των στιγμών λόγω της επιβαρημένης επιδημιολογικής κατάστασης η οποία επηρεάζει και το ποδόσφαιρο μας, αποφάσισε την αναβολή των προγραμματισμένων αγώνων του Σαββατοκύριακου 8-.9.01.2022( Α1 13η και Α 10η)  καθώς και των αναβληθέντων αγώνων που έχουν ορισθεί για της 11.01.2022 και 12.01.2022 .

Όλοι οι αγώνες των κατηγοριών Α1 13η και Α 10η μετατίθενται για το επόμενο Σαββατοκύριακο 15-16.01.2022.

Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας θα συνεδριάσει εκ νέου για να εκτιμήσει τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ