Στον ΝΑΟΚ 5 κρούσματα αναβλήθηκε το ματς με Χαϊδάρι

Στον ΝΑΟΚ 5 κρούσματα αναβλήθηκε το ματς με Χαϊδάρι

Και τον ΝΑΟΚ τον «επηρέασε» ο covid, αφού πέντε άτομα διαγνώστηκαν θετικά και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο αγώνας της προσεχούς Κυριακής στο Χαϊδάρι με αντίπαλο την τοπική ομάδα αναβλήθηκε.

05
Ιανουαρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το ματς ήταν στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του β΄ γύρου της Α2 κατηγορίας στον 2ο Όμιλο. Η Ομοσπονδία θα τον ορίσει αργότερα.

Ξεκίνημα για τα μικρά παιδιά

Αφού το κολυμβητήριο άνοιξε, το τμήμα υδατοσφαίρισης του ΝΑΟΚ προγραμμάτισε μαθήματα εκμάθησης από την ερχόμενη Δευτέρα 10 Γενάρη. Έτσι παιδιά από 3,5 και άνω θα κάνουν προπόνηση στις 6μ.μ. ως τις 7μ.μ. στη μικρή πισίνα του κολυμβητηρίου, ενώ αμέσως μετά, από 7μ.μ. ως 8.30μ.μ. θα προπονούνται παιδιά –μαθητές από α΄ δημοτικού και πάνω, Τα τμήματα αυτά πόλο του ΝΑΟΚ είναι για αγόρια και κορίτσια.

Η μεγάλη παράδοση του νησιού μας στο πόλο, με πρεσβευτή τον Όμιλο, έχει και θα έχει συνέχεια, με την προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια να είναι ιδιαίτερα σοβαρή και προγραμματισμένη και αυτό αποτυπώνεται με τις συμμετοχές των διαφόρων ηλικιακών τμημάτων στα Πανελλήνια πρωταθλήματα, ενώ σε εξαιρετική πορεία είναι και το τμήμα κοριτσιών που έχει δημιουργηθεί.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ