Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναβολή σε όλα τα πρωταθλήματα

ΜΠΑΣΚΕΤ
04 Ιανουαρίου 2022 / 17:10
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μέσα στις γιορτές έγιναν όλα τα εξ αναβολής ματς σε Α και Β ΕΣΚΑΒΔΕ και ολοκληρώθηκε ο α΄ γύρος για τις 10 συνολικά ομάδες της Κέρκυρας που μετέχουν σε αυτά τα πρωταθλήματα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μέσα στις γιορτές έγιναν όλα τα εξ αναβολής ματς σε Α και Β ΕΣΚΑΒΔΕ και ολοκληρώθηκε ο α΄ γύρος για τις 10 συνολικά ομάδες της Κέρκυρας που μετέχουν σε αυτά τα πρωταθλήματα. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η διοργανώτρια είχε ορίσει να ξεκινήσουν οι αγώνες του β΄ γύρου και στις δυο κατηγορίες. Όμως η εξάπλωση της πανδημίας, η άνοδος αυτές τις μέρες τα πολλά κρούσματα που πλήττουν τις ομάδες προβλημάτισαν την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) η οποία είχε τηλεδιάσκεψη με τις κατά τόπους Ενώσεις το βράδυ της Δευτέρας 3 Γενάρη και όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΣΚΑΒΔΕ, έμενε το τυπικό για την αναβολή όλων των πρωταθλημάτων για τις επόμενες δυο εβδομάδες.

Η ανακοίνωση της ΕΣΚΑΒΔΕ

Ενημερώνονται τα σωματεία πως μετά από τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε απόψε (3/1/2022) αποφασίστηκε αναβολή των αγώνων για 2 εβδομάδες, η οποία θα επικυρωθεί και θα ανακοινωθεί αύριο Τρίτη 4/1/2022 από την ΕΟΚ.

Αυτό σημαίνει ότι πάμε για επανέναρξη στις 22 Γενάρη, εκτός και αν υπάρξει κάτι συγκλονιστικό τις επόμενες μέρες, σε ότι έχει σχέση με τον Covid.

Να δούμε τις βαθμολογίες σε Α και Β κατηγορία που μετέχουν οι ομάδες του νησιού και το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του β΄ γύρου όπου μετατέθηκε για 15 μέρες,

Α ΕΣΚΑΒΔΕ

Βαθμολογία (8 αγώνες)

Παραμυθιά                 15

Ιόνιος                           15

Νικόπολη                     14

ΑΣ Μολοσσών 14

Πύρρος Αρταίων         11

Θρύλος Ιωαννίνων      11

Φαίακας                      10

Κερκυραϊκός                10

Πρωτέας Ηγουμ.         6

Ο Πρωτέας έχει ένα μηδενισμό και -1 βαθμό          

 

Πρόγραμμα (1η αγων. – β΄γύρου)

ΑΣ Μολοσσών – Κερκυραϊκός

Πρωτέας Ηγουμ. – Παραμυθιά

Πύρρος Αρταίων –Ιόνιος

Φαίακας – Θρύλος Ιωαννίνων

Ρεπό η Νικόπολη

 

Β ΕΣΚΑΒΔΕ

Βαθμολογία (6 αγώνες)

ΓΕ Κέρκυρας                12

Λέων Κέρκυρας           10

ΑΟ Αλυκών                  10

Κένταυροι Κέρκυρας   8

ΑΣΙ Καποδίστριας        8

ΝΑΟ Ναυσίθοος         8

Πήγασος Ν. Κέρκυρας 7

 

Πρόγραμμα (1η αγων. – β΄γύρου)

Λέων Κέρκυρας – ΑΣΙ Καποδίστριας

ΝΑΟ Ναυσίθοος – Πήγασος Ν. Κέρκυρας

Κένταυροι – ΓΕ Κέρκυρας

Ρεπό ο ΑΟ Αλυκών

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια