Πολλές ευχές από τους ανθρώπους της Ενημέρωσης

Πολλές ευχές από τους ανθρώπους της Ενημέρωσης

Verba volant, scripta manent, στην ελληνική γλώσσα αποδίδεται "τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν". Καλή χρονιά!

Όλοι οι συντελεστές της Ενημέρωσης νιώθουμε ευγνωμοσύνη επειδή για μια ακόμα χρονιά επιβεβαιώθηκε η θέληση επικοινωνίας τόσων πολλών. Το προσδόκιμο να συνεχιστεί και τη νέα χρονιά. Και υγεία πρώτ΄ απ΄ όλα! Χρόνια πολλά!

31
Δεκεμβρίου / 2021

Μόνον ευχές. Και πρώτα απ' όλα, υγεία. Ας καταλαγιάσουν οι όποιες εντάσεις. Ώρες απολογισμού, αναστοχασμού, αυτοκριτικής. Περισσότερη ενσυναίθηση. Λιγότερη αλόγιστη κατανάλωση.

Ο οικουμενικός άνθρωπος οφείλει να νοιάζεται και για 'κείνον, τον μακρινό, που δεν γνωρίζει και ίσως δεν πρόκειται να συναντήσει ποτέ. Η τεχνολογία που ανακαλύφθηκε για να συγκεντρώνει αριθμούς μπορεί ν' ανακαλύψει ξανά τους ανθρώπους και την περιβάλλουσα Φύση. Μπορεί και όχι. Τώρα είναι που η ευχή προβάλλεται ως αδήριτη υποχρέωση και δικαίωμα μαζί.

Όλοι οι συντελεστές της Ενημέρωσης νιώθουμε ευγνωμοσύνη επειδή για μια ακόμα χρονιά επιβεβαιώθηκε η θέληση επικοινωνίας τόσων πολλών. Το προσδόκιμο να συνεχιστεί και τη νέα χρονιά. Και υγεία πρώτ' απ' όλα! Χρόνια πολλά!
 
Σημείωση: Ας μείνει αυτή η ευχή, πρώτη είδηση αυτές τις ώρες. Είναι κρίμα να ξεκινάει το site με κρούσματα... Αν και δεν είναι λίγα. Να προσέχετε.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ