Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προσφορά αγάπης με χριστουγεννιάτικα πακέτα για 242 οικογένειες από τον Δήμο Β.Κέρκυρας

ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
21 Δεκεμβρίου 2021 / 14:04

Τα Χριστουγεννιάτικα πακέτα αγάπης περιλαμβάνουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, κρέας και διανέμονται με απόλυτο σεβασμό κι αξιοπρέπεια

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για τις  Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων, ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας,  συγκέντρωσε κι έφτιαξε με τις κοινωνικές του υπηρεσίες και την πολιτική προστασία , «Χριστουγεννιάτικα πακέτα αγάπης»  ως έμπρακτη βοήθεια και συμπαράσταση οικογενειών, ατόμων αδύναμων οικονομικά, ευπαθών ομάδων που δοκιμάζονται σκληρά  κι αντιμετωπίζουν προβλήματα στη διαχείριση των αναγκών τους ,για την κάλυψη πρωτογενών αναγκών με την παροχή προϊόντων - διανομή τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης- και υπηρεσιών (υποστηρικτική βοήθεια).

Για να μη λείψει τίποτα από κανένα συνδημότη, καμιά οικογένεια, καμιά γειτονιά, κανένα χωριό, από το «Χριστουγεννιάτικο τραπέζι». Τα Χριστουγεννιάτικα πακέτα αγάπης περιλαμβάνουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, κρέας και διανέμονται με απόλυτο σεβασμό κι αξιοπρέπεια.

«Αυτές τις δύσκολες ώρες για τους συνδημότες μας, για όλο τον κόσμο, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τους ευάλωτους συνανθρώπους μας, που η κρίση της πανδημίας τους έφερε πρόσθετα προβλήματα, υπογράμμισέ ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης. Ο Δήμος μέσα από τις οργανωμένες κοινωνικές του δομές  και την πολιτική προστασία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να στηρίξει έμπρακτα τους άπορους συνδημότες μας και να συμβάλει με κάθε τρόπο στην ανακούφισή τους.

Σε μία δύσκολη συγκυρία για την χώρα μας ο συμβολισμός της μεγάλης εορτής της Χριστιανοσύνης, μας διδάσκει πως όσο σκληρά κι αν δοκιμαζόμαστε, αν σταθούμε με αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο, πίστη και αισιοδοξία, θα βρούμε τον τρόπο να σταθούμε όρθιοι.
 
Η  σκέψη μας είναι πάνω απ’ όλα στον δοκιμαζόμενο συμπολίτη μας, στον κάθε συνάνθρωπό μας, που δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ. ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ τις ΑΓΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΑΛΛΑ ΔΙΑΡΚΩΣ».
 
Τέλος, στην ως άνω κατεύθυνση και στα πλαίσια του απόλυτου σεβασμού και αξιοπρέπειας ,ευγενικά  παρακαλούμε, αν κάποιος διαπιστώσει  ότι συμπολίτες μας  δεν έχουν πρόσβαση  στα αναγκαία για την επιβίωσή τους τρόφιμα και φάρμακα αλλά και ότι στερούνται προστατευτικού περιβάλλοντος , να ενημερώσει το Δήμο Βόρειας Κέρκυρας , ούτως ώστε να επιληφθεί άμεσα του θέματος.