Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επίσκεψη της ΔΕΕΠ ΝΔ Κέρκυρας στο Μαθράκι

ΔΕΕΠ ΝΔ
20 Δεκεμβρίου 2021 / 15:16

Η Αντιπροσωπεία της ΔΕΕΠ συμμετείχε μαζί με κατοίκους του ακριτικού νησιού των Διαποντίων στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αντιπροσωπεία της ΔΕΕΠ Κέρκυρας της ΝΔ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Σπύρο Παντελιό αποτελούμενη από την Υπεύθυνη Κοινωνικής Πολιτικής Άννα Γούση, την Υπεύθυνη Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των φύλων Ματούλα Τσιριγγάκη και την Υπεύθυνη Εκλογικής Ετοιμότητας – Ταμία της ΔΗΜΤΟ Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Ευγενία Κόκολαεπισκέφθηκαν το Δημοτικό σχολείο Μαθρακίου την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου.

Το Δημοτικό σχολείο Μαθρακιου επαναλειτούργησε φέτος μετά από 20 χρονιά με ένα μόνο μαθητή το μικρό Τάσο.
 
Η Αντιπροσωπεία της ΔΕΕΠ συμμετείχε μαζί με κατοίκους του ακριτικού νησιού των Διαποντίων στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου, όπου προσέφεραν γλυκά και δώρα στο μοναδικό μαθητή και στη Δασκάλα του, ανταλλάσσοντας ευχές ενόψει των εορτών.

Στη συνέχεια συναντήθηκαν με κατοίκους και άκουσαν τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο ακριτικό νησί των Διαποντίων.

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Σπύρος Παντελιός δήλωσε ότι σύντομα θα επισκεφθεί ξανά το Μαθράκι αλλά και τα υπόλοιπα Διαπόντια νησιά τους Οθωνούς και την Ερεικούσσα.

Τόνισε επίσης τις ενέργειες του κυβερνητικού βουλευτή Στέφανου Γκίκα για τα Διαπόντια νησιά και ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει εκπονήσει και υλοποιεί στρατηγικό σχέδιο για την ανάπτυξη τους.