Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ποδηλατοδρομία στην καρδιά της Κέρκυρας κατά των εξαρτήσεων (video)

ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ
18 Δεκεμβρίου 2021 / 12:11

Την 1η ποδηλατοδρομία διοργάνωσε το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ και το Πολυδύναμο Κέντρο Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με ιδιαίτερα αυξημένη συμμετοχή πραγματοποιείται στην "καρδιά" της Κέρκυρας, η 1η ποδηλατοδρομία που διοργανώνει το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ και το Πολυδύναμο Κέντρο Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κέρκυρας, στο πλαίσιο εκδηλώσεων γνωριμίας με την τοπική κοινωνία.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν θετικά μικροί και μεγάλοι, οι οποίοι βρέθηκαν από νωρίς στο σημείο εκκίνησης με τα ποδήλατά τους.



Η ποδηλατοδρομία ξεκίνησε από το Πενταφάναρο, στην Πλατεία Λιστόν με διαδρομή - Παλάτι - Μουράγια - Λιμάνι -  Σπύρου Γαρδικιώτη - Ευάγγελου Ναπολέοντος - (στάση) Εθνικής Παλαιοκαστρίτας 7 (ΚΕΘΕΑ Πολυδύναμο Κέντρο) - Πολ. Κωνσταντά - Πλατεία Σαρόκο - Λεωφ. Αλεξάνδρας – Κολώνα Ντούγκλα - Λεωφ. Δημοκρατίας - Τερματισμός Πλατεία Λιστόν (Πεντοφάναρο).

Παράλληλα με την ποδηλατοδρομία, διάρκειας μίας ώρας, υπάρχει στο σημείο εκκίνησης ενημερωτικό περίπτερο με έντυπο υλικό του Κέντρου, καθώς και Χριστουγεννιάτικες δράσεις με μουσική και χειροτεχνίες για τους μικρούς φίλους.
Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση των κατοίκων της Κέρκυρας σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων, καθώς και η ενημέρωση για τις υπηρεσίες που παρέχει το Κέντρο μας.

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ