Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τη Δευτέρα 20/12 η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της San Giacomo

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ
18 Δεκεμβρίου 2021 / 11:48

Στη σκηνή, θα παρευρεθεί και το παιδικό τμήμα της Δημοτικής Χορωδίας, ψάλλοντας Χριστουγεννιάτικα άσματα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021 στις 8.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Δημοτικής Χορωδίας Κέρκυρας ‘’San Giacomo’’ στον Καθολικό Μητροπολιτικό Ναό (Duomo).

Μεταξύ άλλων, η χορωδία θα ερμηνεύσει τη λειτουργία του Hans Melchior Brugk «Blaser-Messe», με συνοδεία του κουϊντέτου χάλκινων πνευστών ‘’Gloria Brass Ensemble’’, ενώ σολιστικά, υπό την ερμηνεία της Δέσποινας Δασκαλιέρου και Έλενας Σουέρεφ, θα ακουστούν το Laudate Dominum και το Ave Maria.

Στη σκηνή, θα παρευρεθεί και το παιδικό τμήμα της Δημοτικής Χορωδίας, ψάλλοντας Χριστουγεννιάτικα άσματα. Τη φωνητική διδασκαλία επιμελήθηκε ο Ανδρέας Γκούσης, ενώ τη πιανιστική διδασκαλία οι Μαριλένα Ελούλ και η Λία Κολυτά.

Το κουϊντέτο χάλκινων, απαρτίζεται από τους Νίκος Νίνος (τρομπέτα), Παναγιώτης Κεφάλας (τρομπέτα), Αλέξης Γεωλδάσης (Τρομπόνι), Σπύρος Βραδής (ευφώνιο), Σπύρος Γρίμμας (τούμπα). Τη Διεύθυνση της χορωδίας, υπογράφει ο Μαέστρος Antony Ivanov.

Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους ή νοσήσαντες βάσει της ισχύουσας ΚΥΑ, ενώ θα υπάρχει video-wall, για τη προβολή της συναυλίας εξωτερικά του ναού. Υπό την αιγίδα της Καθολικής Αρχιεπισκοπής Κέρκυρας, και της Ενορίας Καθολικής Μητροπόλεως Κέρκυρας. Είσοδος ελεύθερη.