Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ματαιώνεται η δια ζώσης έκθεση Τουρισμού ITB του Βερολίνου!

ITB
16 Δεκεμβρίου 2021 / 13:02
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Οι νέοι ταξιδιωτικοί περιορισμοί λόγω της μετάλλαξης "Ομικρον" ανατρέπουν τον προγραμματισμό της διοργάνωσης τον Μάρτιο του 2022

ΒΕΡΟΛΙΝΟ. Οι εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας οδήγησαν στην ματαίωση της μεγάλης τουριστικής έκθεσης του Βερολίνου ITB τον Μάρτιο. Η σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει «Με μεγάλη λύπη πρέπει να σας ενημερώσουμε σήμερα, ότι η δια ζώσης έκθεση ITB Berlin 2022 δεν θα πραγματοποιηθεί όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Λόγω των τελευταίων εξελίξεων και των συνοδευτικών οδηγιών ως αποτέλεσμα της πανδημίας του κορωνοϊού, η Messe Berlin δεν είναι σε θέση να παράσχει στους εκθέτες και τους συνεργάτες της την απαραίτητη βεβαιότητα προγραμματισμού με τη διοργάνωση μιας έκθεσης με φυσική παρουσία στις αρχές Μαρτίου. Η τρέχουσα κατάσταση γύρω από την πανδημία, καθώς και οι αυστηρότεροι ταξιδιωτικοί περιορισμοί και τα όρια που επιβλήθηκαν στους αριθμούς που μπορούν να συμμετάσχουν σε μεγάλες εκδηλώσεις οδήγησαν σε αυτή την απόφαση για τη Messe Berlin.

Επιστροφή χρημάτων

Όλες οι κρατήσεις περιπτέρων από τους κύριους εκθέτες για την ITB Berlin 2022 θα ακυρωθούν και θα επιστραφούν τα τιμολόγια που έχουν ήδη πληρωθεί. Παραγγελίες για εισιτήρια εκθετών και εμπορικών επισκεπτών θα ακυρωθούν ή δεν θα τιμολογηθούν. Καθημερινές ενημερώσεις για τη νέα ιδέα θα είναι διαθέσιμες από τον Ιανουάριο στο itb.com. Για πληροφορίες σχετικά με τα θέματα ακύρωσης, τους νέους όρους συμμετοχής, την έκδοση εισιτηρίων και την Digital Business Day, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα της ITB.
 
Καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να καταστεί δυνατή η διοργάνωση της ITB Berlin με αυτοπρόσωπη παρουσία ξανά στη γερμανική πρωτεύουσα. Ιδιαίτερα σε αυτούς τους καιρούς, ο κλάδος χρειάζεται προσανατολισμό, έμπνευση και διάλογο.

Συνέδριο σε live streaming

Με το συνέδριο και την Digital Business Day που θα μεταδίδονται σε ζωντανή ροή, καθώς και τις νέες περιφερειακές ταξιδιωτικές εκδηλώσεις μας κατά τη διάρκεια του έτους, προσφέρουμε στον κλάδο ένα ευρύ φάσμα συναρπαστικού περιεχομένου και νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες το 2022.
 
Τον Μάρτιο του 2023 η ITB Berlin θα επιστρέψει ξανά με φυσική παρουσία.
Η ITB Berlin 2023 θα ανοίξει στις 8 Μαρτίου και  θα πραγματοποιηθεί στους εκθεσιακούς χώρους του Βερολίνου, σύμφωνα με την επιθυμία όλων των παραγόντων της αγοράς.

Πηγή: itb.com
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.