Τρίτη 19.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σ. Κουρής: «Και στις γιορτές αγοράΖΩ τοπικά προϊόντα και στηρίΖΩ την τοπική αγορά»

Σωτήρης Κουρής
16 Δεκεμβρίου 2021 / 10:43

Μήνυμα του Αντιπεριφεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας «Ήλθε η ώρα των αποφάσεων να στηρίξουμε τους ντόπιους παραγωγούς μας, είναι οι άνθρωποι της διπλανής μας πόρτας, είναι οι συνάνθρωποι μας».

ΚΕΡΚΥΡΑ. Κάλεσμα για στήριξη της τοπικής αγοράς απευθύνει στους καταναλωτές των Ιονίων Νήσων ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας: «Εν όψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα ήθελα προσωπικά, αλλά εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής, να σας καλέσω να στηρίξουμε όλοι μαζί την τοπική αγορά και τις τοπικές επιχειρήσεις των νησιών μας, ως πράξη αλληλεγγύης στους συμπολίτες μας.

Όλοι προγραμματίζουμε και ετοιμαζόμαστε για τις αγορές μας στις εορτές. Αυτή την ώρα η απόφαση μας πρέπει να είναι η στήριξη των τοπικών μας προϊόντων.

Τα νησιά μας παράγουν υπέροχα τοπικά προϊόντα εφάμιλλα και καλύτερα από τα ξένα. Το κρέας, το λάδι, τα κρασιά μας τα τυριά μας, τα κηπευτικά, το μέλι μας και τόσα αλλά τοπικά προϊόντα μας.

Ήλθε η ώρα των αποφάσεων να στηρίξουμε τους ντόπιους παραγωγούς μας, είναι και αυτοί οι άνθρωποι της διπλανής μας πόρτας, είναι οι συνάνθρωποι μας.

Η τοπική οικονομία χρειάζεται υποστήριξη και ποιός μπορεί να τη προσφέρει καλύτερα από εμάς τους ίδιους; Μόνο με έμπρακτο τρόπο ψωνίζοντας από τις τοπικές επιχειρήσεις τοπικά προϊόντα που το έχουν ανάγκη τώρα, περισσότερο από ποτέ.

Στόχος είναι η ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας, μέσω της στήριξης των τοπικών προϊόντων και της τοπικής επιχειρηματικότητας, κάνοντας τα προϊόντα γνωστά και αναγνωρίσιμα, μέσω της ταυτότητας τους».