Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εορταστική συναυλία της Φιλαρμονικής Γαστουρίου υπέρ του Ορφανοτροφείου Κέρκυρας

Φιλαρμονική Γαστουρίου
09 Δεκεμβρίου 2021 / 17:12

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η εορταστική συναυλία της Ορχήστρας της Φιλαρμονικής Γαστουρίου Κέρκυρας ΟΜΟΝΟΙΑ θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 8.00 μ.μ.

Ερμηνεύουν γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια η Μαριάννα Μασάδη και η Ιωάννα Βλάχου, ενώ συμμετέχουν η Γυναικεία Χορωδία «ΚΟΡΥΦΩ» και η Παιδική Νεανική Χορωδία του Ηπειρωτικού Συλλόγου Κέρκυρας υπό τη διεύθυνση της Όλγας Κουτσούκαλη. Στο πιάνο συνοδεύει ο Σπύρος Κοτζιάλης. Διευθύνει ο αρχιμουσικός Σπύρος Ράλλης. Έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Ορφανοτροφείο Κέρκυρας.



Στην κεντρική είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου και μία ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης θα ελέγχεται το πιστοποιητικό εμβολιασμού και η ταυτοπροσωπία των εισερχομένων κατά τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας και ασφάλειας λόγω της πανδημίας.

Για τον ίδιο λόγο θα διατεθούν έγκαιρα αριθμημένες προσκλήσεις από τη Φιλαρμονική, τις Χορωδίες και τους χορηγούς επικοινωνίας της εκδήλωσης. Η προμήθεια των προσκλήσεων προορίζεται για την οικονομική ενίσχυση των μουσικών σχολών της Φιλαρμονικής λόγω των σοβαρότατων συνεπειών της πανδημίας στη λειτουργία τους.