Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Καταγγελία για εξύβριση εργαζομένου από τον Δήμαρχο Νότιας Κέρκυρας

Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Κέρκυρας
08 Δεκεμβρίου 2021 / 15:45

Καταδικάζουμε το συμβάν και δηλώνουμε ότι δεν θα ανεχθούμε παρόμοιες συμπεριφορές στο μέλλον, λέει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ νομού Κέρκυρας

ΛΕΥΚΙΜΜΗ. Περιστατικό εξύβρισης εργαζομένου από τον Δήμαρχο Νότιας Κέρκυρας καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ νομού Κέρκυρας. Σε ανακοίνωσή του καταδικάζει το συμβάν τονίζοντας ότι δεν θα ανεχθεί παρόμοιες συμπεριφορές στο μέλλον.
 
Ακολουθεί η ανακοίνωση:
 
Καταγγέλλουμε σαν απαράδεκτη την εξύβριση του συναδέλφου από τον Δήμαρχο Νότιας Κέρκυρας. Δεν επιτρέπουμε σε κανένα να εξυβρίζει και να θίγει την αξιοπρέπεια των συναδέλφων μας που εκτελούν τα καθήκοντα τους 

Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα και υποχρέωση των εργαζομένων να λειτουργούν ανεξάρτητα,προς όφελος του Δημοσίου και σύμφωνα με την νομοθεσία.
Η νομοθεσία έχει προβλέψει τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθούνται ώστε να βρίσκονται λύσεις και να λύνονται οι όποιες διαφωνίες υπάρχουν.

Θεωρούμε αυτονόητο καθήκον μας τη στήριξη του συγκεκριμένου συναδέλφου (συνδικαλιστική και νομική), αλλά και κάθε συναδέλφου που βρίσκεται σε παρόμοια θέση.

Καταδικάζουμε το συμβάν και δηλώνουμε ότι δεν θα ανεχθούμε παρόμοιες συμπεριφορές στο μέλλον. Οι Δημοτικοί υπάλληλοι, επιβαρυμένοι με πρόσθετα καθήκοντα σε υποστελεχωμένες υπηρεσίες, σηκώνουν στην πλάτη τους τη λειτουργία των Δήμων και ανταπεξέρχονται στην εξυπηρέτηση των Δημοτών με το φιλότιμο τους και μόνο.

Επιθυμούμε πάντα συνεργασία ,με γνώμονα το συμφέρον των Δημοτών, χωρίς διενέξεις και συρράξεις,με αλληλοσεβασμό και προσπάθεια να πράττουμε το βέλτιστο για τον Δήμο.
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                      Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ                                          ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ