Δεν πέρασε ο ΝΑΟΚ (κ-17) πόλο με τρεις ήττες

Δεν πέρασε ο ΝΑΟΚ (κ-17) πόλο με τρεις ήττες

Η εφηβική ομάδα πόλο (κ-17) του ΝΑΟΚ, την Κυριακή έξω από το κολυμβητήριο των αγώνων, στην Πάτρα

Από αυτήν τη φάση (Α΄) στη Β΄, δεν προκρίνονται μόνο οι ομάδες που θα καταλάβουν την τελευταία θέση του Ομίλου τους. Θέμα με τις απανωτές προκηρύξεις του πρωταθλήματος. Ο ΝΑΟΚ ζητάει να συνεχίσει εφόσον τελευταία μένει η Καλαμάτα, που δήλωσε συμμετοχή αλλά δεν εμφανίστηκε.

05
Δεκεμβρίου / 2021

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στον όμιλο της Πάτρας μετείχε η κερκυραϊκή ομάδα πόλο του ΝΑΟΚ Κ-17. Σύμφωνα με το σχετικό της Ομοσπονδίας (ΚΟΕ). Αγωνιστιική δραστηριότητα και στους 11 Ομίλους της Α' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Εφήβων (Κ17) είχαμε το Σάββατο (4/12), 
 
Πολλές από τις αναμετρήσεις ήταν δυνατές και συναρπαστικές, με το ενδιαφέρον για τις προκρίσεις να κορυφώθηκε την Κυριακή (5/12). Από αυτήν τη φάση (Α') στη Β', δεν προκρίνονται μόνο οι ομάδες που θα καταλάβουν την τελευταία θέση του Ομίλου τους.
 
Ο ΝΑΟΚ διεκδικεί να αγωνιστεί στην επόμενη φάση εφόσον στην τελευταία θέση του Ομίλου πρέπει να θεωρηθεί ότι έμεινε ο ΝΟ Καλαμάτας, που δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στην α΄προκριματική φάση στο κολυμβητήριο Πέπανος της Πάτρας. 
 
ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΑΣ (Κολυμβητήριο Πεπανός):
 
ΝΑΟ Κέρκυρας - ΝΟ Ναυπλίου 4-8, 

ΝΟ Πατρών - ΝΕ Πατρών 17-6, 

ΝΑΟ Κέρκυρας - ΝΕ Πατρών 5-10, 

ΝΟ Ναυπλίου - ΝΟ Πατρών 4-15.

NO Πατρών - NAOK 14-5
 
Η ομάδα του Ν.Ο. Καλαμάτας δεν κατέβηκε και μηδενίστηκε, καταλαμβάνοντας έτσι (;)  την τελευταία θέση στη βαθμολογία.
 
Οι παίκτες της κερκυραϊκής ομάδας πάλεψαν όλα τα παιχνίδια αν και απροπόνητοι λόγω του ότι το κολυμβητήριο «Σπύρος Γιαννιώτης» παραμένει απελπιστικά κλειστό. Λέγεται ότι θα ανοίξει την επόμενη Κυριακή για την αναμέτρηση της ανδρική ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 με τη Λάρισα.
 
Το επόμενο Σαββατοκύριακο αγωνίζονται στον Βόλο οι κορασίδες του ΝΑΟΚ, αντίπαλες με ΟΥΚ Βόλου, ΝΕ Πατρών και Ιωνικό Νίκαιας.

Δυο εβδομάδες πριν, σύμφωνα με τον Έφορο του Τμήματος, Αρ. Αναλύτη έδωσαν αγώνες προετοιμασίας στην Πάτρα με τη ΝΕΠ όμως έκτοτε βλέπουν το νερό της πισίνας μόνον σε φωτογραφίες.
 
Σημειώνεται ότι τα πρωταθλήματα ξεκίνησαν φέτος, σχετικά νωρίς και αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Απρίλιο του 2022. Αυτό σημαίνει ότι όσες ομάδες αποκλεισθούν τώρα θα κάνουν πολύ καιρό να δουν επίσημο παιχνίδι!