Δεσπόζει το τοπικό ντέρμπι ΑΕ Λευκίμμης - ΟΦΑΜ

Δεσπόζει το τοπικό ντέρμπι ΑΕ Λευκίμμης - ΟΦΑΜ

Από τον αγώνα ΟΦΑΜ – ΑΕΛ 0-1 τον Απρίλη του 2021

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής στο 2ο Όμιλο έχει ένα ξεχωριστό ντέρμπι στην Κέρκυρα, αυτό ανάμεσα στην ΑΕ Λευκίμμης και τον ΟΦΑΜ.

03
Δεκεμβρίου / 2021

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής στο 2ο Όμιλο έχει ένα ξεχωριστό ντέρμπι στην Κέρκυρα, αυτό ανάμεσα στην ΑΕ Λευκίμμης και τον ΟΦΑΜ. Δυο ομάδες με μεγάλη ιστορία στο χώρο του ποδοσφαίρου, με πολλές κατακτήσεις τίτλων (πρωταθλήματα, κύπελλα) στο νησί, δυο ομάδες που θέλουν να μείνουν στην κατηγορία και να συνεχίσουν το όμορφο ταξίδι στη Γ΄ Εθνική και την επόμενη σεζόν.

Βαθμολογικά η ομάδα του Αγίου Ματθαίου είναι σε καλύτερη κατάσταση και μέσα στους στόχους της, ενώ η Λευκίμμη έχει μείνει, αναπάντεχα, πολύ πίσω, έχοντας μόλις ένα βαθμό σε έξι αγωνιστικές και χωρίς να γευτεί τη νίκη ακόμη. Είναι ένα ματς χωρίς αύριο για τους γηπεδούχους και μια δοκιμασία για τους φιλοξενούμενους.

Οι προπονητές των δυο ομάδων, Παναγιώτης Κορομπόκης και Σάββας Σιδερόπουλος ξέρουν πολύ καλά  τον «αντίπαλο» δεν θα είναι απλά θέμα τακτικής αυτό το ματς, αλλά πολλές παράμετροι θα μετρήσουν για το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο με βάση την εικόνα των ομάδων είναι ανοικτό.

Να σημειώσουμε ότι πέρσι ματς για τον ίδιο θεσμό, είχε γίνει ένα ματς (λόγω covid μόνο ένας γύρος) στον Άγιο Ματθαίο και η ΑΕΛ είχε επικρατήσει με 1-0.

Η ΚΕΔ της ΕΠΟ όρισε διαιτησία για το ματς από την Θεσπρωτία και συγκεκριμένα διαιτητής θα είναι η Ειρήνη Πιγγίου, ενώ βοηθοί από την ίδια Ένωση θα είναι ο Λ. Λιαμήρας και ο Δ. Μώκος, ενώ παρατηρητής διαιτησίας είναι ο Κατσουλίδης από τα Γιάννενα.
 
Πρόγραμμα  (7η αγωνιστική)
Κυριακή 5/12/2021  ώρα 15:00
Μ. Αλέξανδρος Ημαθίας - Αστέρας Καληράχης
ΑΕΠ Κοζάνης - ΑΣ Γιαννιτσά
ΑΕ Λευκίμμης - ΟΦΑΜ
Θύελλα Σαρακηνών - Ηρακλής Αμπελοκήπων
Εδεσσαϊκός - Ποσειδών Μηχανιώνας
Μακεδονικός - ΦΣ Κοζάνη
 
Βαθμολογία (6 αγων.)
Μακεδονικός                          15
ΑΕΠ Κοζάνης                         13
Εδεσσαϊκός                            12
ΟΦ. Αγίου Ματθαίου              10
ΑΣ Γιαννιτσά                          10
Ποσειδών Μηχανιώνας           8
Θύελλα Σαρακηνών                7
Μ. Αλέξανδρος Ημαθίας         7
Αστέρας Καληράχης               6
ΦΣ Κοζάνη                              6
Ηρακλής Αμπελοκήπων          5
ΑΕ Λευκίμμης                          1

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ