Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο ΝΑΟΚ χωρίς Καρδόνα και 5 παίκτες κόντρα στον Ο.Φ.Θ.

Υδατοσφαίριση
26 Nov 2021 / 16:52
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είναι δύσκολο κάθε φορά να επαναλαμβάνεις τα ίδια, αλλά όταν μια ομάδα υδατοσφαίρισης για δυόμιση μήνες δεν έχει κολυμβητήριο να προπονηθεί, τι να πεις;

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είναι δύσκολο κάθε φορά να επαναλαμβάνεις τα ίδια, αλλά όταν μια ομάδα υδατοσφαίρισης για δυόμιση μήνες δεν έχει κολυμβητήριο να προπονηθεί, τι να πεις;  Ότι κάθε ματς είναι δύσκολο, είναι Γολγοθάς για παίκτες προπονητικό τιμ και όλη την οικογένεια του ΝΑΟΚ. Πόσο μάλλον που ένας ακόμη εντός έδρας αγώνας θα δοθεί στην έδρα του αντιπάλου, αφού θα παίξουν στη Θεσσαλονίκη οι ομάδες.

Το ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος ο ΝΑΟΚ, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής,  με τον πρωτοπόρο αυτή τη στιγμή Όμιλο Φίλων Θαλάσσης από τη Θεσσαλονίκη, έχοντας σημαντικές απουσίες και τον προπονητή,  ακόμη και πλήρης και έτοιμη να ήταν δεν θα είχε τις πιθανότητες μαζί της, θα διεκδικούσε όμως με αξιώσεις κάτι θετικό, κάτι που πρέπει να γυρίσουν τα πάνω κάτω τώρα για να το κάνει.

Όμως ο μεν προπονητής Σπύρος Καρδόνας λόγω κορονοϊού μένει στο νησί, είναι εμβολιασμένος και χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά σε καραντίνα πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει την ομάδα. Στη θέση του ο Γ. Χατζηγιώργης, παλιός αθλητής του συλλόγου και νυν προπονητής στις ομάδες μικρότερων ηλικιακών κατηγοριών. Πέραν αυτού όμως πέντε παίκτες δεν θα βρεθούν για διαφορετικούς λόγους στο ματς (Καβουρτζής, Αρμένης, Μελιδονιώτης, Πισσίας, Γιαννιώτης). Η ομάδα πάει να δώσει ότι καλύτερο έχει με ελάχιστες ελπίδες ν πάρει κάτι από το παιγνίδι αυτό.   
 
Πρόγραμμα (7ης αγωνιστικής)
Ηλιούπολη - Τρίαινα Βούλας
 ΑΕ Χαϊδαρίου  - Νηρέας Γέρακα
ΝΑΟ Κέρκυρας - ΟΦΘ           
ΝΟ Λάρισας  - Νηρέας Χαλανδρίου
 
Βαθμολογία (6 αγώνες)
1. ΟΦΘ                        72-50   15
2. Τρίαινα Βούλας       77-56   15
3. ΝΟ Λάρισας            83-60   12
4. Νηρέας Χαλαν.        53-47   10
5. Νηρέας Γέρακα       55-52   10
6. ΓΣ Ηλιούπολης        49-58   6
7. ΝΑΟ Κέρκυρας        43-70   3
8. ΑΕ Χαϊδαρίου          40-79   0

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια