Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πάει Αίγυπτο 4 Δεκεμβρίου στον τελικό ο Άκης Παγκράτης

Κολύμβηση Οceanman 2021 Παγκόσμιο πρωτάθλημα
23 Nov 2021 / 16:03
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι επιδόσεις του, καθώς και οι διακρίσεις του και το 2021 σε Ελλάδα και εξωτερικό, του Άκη Παγκράτη, του κολυμβητή ανοικτής θάλασσας, δεν πέρασαν απαρατήρητες.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι επιδόσεις του, καθώς και οι διακρίσεις του και το 2021 σε Ελλάδα και εξωτερικό, του Άκη Παγκράτη, του κολυμβητή ανοικτής θάλασσας, δεν πέρασαν απαρατήρητες. Έτσι η αμοιβή των κόπων του, αλλά και της αξίας του επιβεβαιώνεται με τη συμμετοχή του στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα γίνει μετά από 2 εβδομάδες στην Αίγυπτο. Αναμφίβολα μια μεγάλη επιτυχία για τον κολυμβητή και τον ΝΑΟΚ στον οποίον ανήκει. Η ενημέρωση από τον Όμιλο αναφέρει.
 
Δελτίο τύπου 
 
Στο τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Οceanman 2021 κολύμβησης ανοικτής θάλασσας 5.000μ. στην Αίγυπτο θα συμμετέχει ο αθλητής του Ν.Α.Ο.Κ. Άκης Παγκράτης το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου.

Η πρόκριση του ήρθε από τη συμμετοχή στο διεθνή αγώνα Oceanman GREECE την 27 Ιουνίου στο Οίτυλο Μάνης καταλαμβάνοντας την 6η θέση στη κατηγορία του ανάμεσα σε πολλούς αθλητές από άλλες χώρες.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Soma bay Ερυθρά Θάλασσα Χουργκάντα και θα συμμετέχουν αθλητές από όλες τις ηπείρους σε σύνολο 35 χωρών.

Ο αθλητής του Ν.Α.Ο.Κ. Άκης Παγκράτης Θα είναι μαζί με το Oceanman GREECE εκπροσωπώντας τη χώρα μας στο τελικό Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Oceanman..
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ν.ΑΟ.Κ. του εύχονται καλή επιτυχία!
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια