Πάει Αίγυπτο 4 Δεκεμβρίου στον τελικό ο Άκης Παγκράτης

Πάει Αίγυπτο 4 Δεκεμβρίου στον τελικό ο Άκης Παγκράτης

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι επιδόσεις του, καθώς και οι διακρίσεις του και το 2021 σε Ελλάδα και εξωτερικό, του Άκη Παγκράτη, του κολυμβητή ανοικτής θάλασσας, δεν πέρασαν απαρατήρητες.

23
Νοεμβρίου / 2021

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι επιδόσεις του, καθώς και οι διακρίσεις του και το 2021 σε Ελλάδα και εξωτερικό, του Άκη Παγκράτη, του κολυμβητή ανοικτής θάλασσας, δεν πέρασαν απαρατήρητες. Έτσι η αμοιβή των κόπων του, αλλά και της αξίας του επιβεβαιώνεται με τη συμμετοχή του στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα γίνει μετά από 2 εβδομάδες στην Αίγυπτο. Αναμφίβολα μια μεγάλη επιτυχία για τον κολυμβητή και τον ΝΑΟΚ στον οποίον ανήκει. Η ενημέρωση από τον Όμιλο αναφέρει.
 
Δελτίο τύπου 
 
Στο τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Οceanman 2021 κολύμβησης ανοικτής θάλασσας 5.000μ. στην Αίγυπτο θα συμμετέχει ο αθλητής του Ν.Α.Ο.Κ. Άκης Παγκράτης το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου.

Η πρόκριση του ήρθε από τη συμμετοχή στο διεθνή αγώνα Oceanman GREECE την 27 Ιουνίου στο Οίτυλο Μάνης καταλαμβάνοντας την 6η θέση στη κατηγορία του ανάμεσα σε πολλούς αθλητές από άλλες χώρες.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Soma bay Ερυθρά Θάλασσα Χουργκάντα και θα συμμετέχουν αθλητές από όλες τις ηπείρους σε σύνολο 35 χωρών.

Ο αθλητής του Ν.Α.Ο.Κ. Άκης Παγκράτης Θα είναι μαζί με το Oceanman GREECE εκπροσωπώντας τη χώρα μας στο τελικό Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Oceanman..
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ν.ΑΟ.Κ. του εύχονται καλή επιτυχία!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ