Απινιδωτής στο Α.Τ. Καρουσάδων, με έξοδα του Επιμελητηρίου

Απινιδωτής στο Α.Τ. Καρουσάδων, με έξοδα του Επιμελητηρίου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Προσφορά ενός απινιδωτή για την κάλυψη των επειγόντων περιστατικών των κατοίκων της Βόρειας Κέρκυρας

19
Νοεμβρίου / 2021

έγινε σήμερα από το Επιμελητήριο Κέρκυρας παρουσία του Αστυνομικού  Διοικητή Στέλιου Θωμαΐδη, της Αγγελικής Αυλωνίτη, Οικονομικής Επόπτη του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, του  προέδρου των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Χρήστου Κυπριώτη, του διασώστη του ΕΚΑΒ Θωμά Μπαντά και των αστυνομικών υπαλλήλων του Τμήματος Καρουσάδων.
 


Ο απινιδωτής θα φιλοξενηθεί στο αστυνομικό τμήμα των Καρουσάδων και η χρήση του θα γίνεται από ανθρώπους που έχουν σχετική εκπαίδευση με σκοπό την διάσωση του ανθρώπου  που παρουσιάζει  έκτακτη ανάγκη.
 
Ο αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής είναι μία φορητή συσκευή, απλή στην χρήση της,   απαραίτητη  για να επαναφέρει τον καρδιακό παλμό.
 
Ιδιαίτερα σημαντικό είναι να προσθέσουμε ότι ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Χρήστος Κυπριώτης παρουσίασε στα μέλη του Αστυνομικού Τμήματος την λειτουργία του απινιδωτή, τα οποία εξέφρασαν την επιθυμία για ειδική εκπαίδευσή τους από το ΕΚΑΒ και έλαβαν θετική απάντηση.
 
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας Γεώργος Χονδρογιάννης σημειώνει «Το Επιμελητήριο Κέρκυρας με τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει έχει δείξει έμπρακτα  ότι δεν στηρίζει μόνο το επιχειρείν αλλά και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο».