Ο άστεγος στα πρωταθλήματα Παίδων & Κορασίδων

Ο άστεγος στα πρωταθλήματα Παίδων & Κορασίδων

Φωτογραφία του Πάνου Μουρίκη από πρόσφατη (Νοέμβρη) μικτή προπόνηση των παιδιών στο ανοικτό κολυμβητήριο στις εγκαταστάσεις του Ομίλου

ΚΕΚΡΥΡΑ. Πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά(17/11), η κλήρωση των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Παίδων και Κορασίδων (Α’ Φάση).

18
Νοεμβρίου / 2021

ΚΕΚΡΥΡΑ. Πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά(17/11),  η κλήρωση των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Παίδων και Κορασίδων (Α’ Φάση). Δυο κατηγορίες στις οποίες ο ΝΑΟ Κέρκυρας θα δώσει το παρών. Και αυτό γιατί τα τελευταία χρόνια δουλεύει σε βάθος και υπάρχουν πολλά παιδιά που μαθαίνουν τα μυστικά του αθλήματος, αν είχαν και πισίνα να προπονηθούν, ίσως είχαμε και καλύτερες προοπτικές. Και επιμένουμε στο ότι την προσπάθεια χρόνων αυτών των παιδιών κάποιοι ΔΕΝ την σέβονται και με λάθος προγραμματισμούς, τους στερούν αυτό που έχουν δικαίωμα, δηλαδή να προπονηθούν σε ανθρώπινες συνθήκες, να βελτιωθούν και να διεκδικήσουν αυτό που αξίζουν.

Ο ΝΑΟΚ δεν λυγίζει από τέτοιες πρωτοφανείς συνθήκες που βιώνει και σαν σύλλογος, αλλά βιώνουν και τα παιδιά, που είναι χωρίς κολυμβητήριο εννέα εβδομάδες, δήλωσε συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και σε παίδες και σε κορασίδες. Και αυτό γιατί αυτά τα παιδιά αυτούς τους αγώνες περίμεναν, αυτό είναι η ανταμοιβή τους, αφού δυστυχώς ούτε φιλικά ματς δεν μπορούν να δώσουν.

Έτσι ο ΝΑΟΚ στους παίδες θα είναι στον Όμιλο των Πατρών που απαρτίζεται από τις ομάδες: ΝΑΟ Κέρκυρας, ΝΟ Ναυπλίου, ΝΟ Καλαμάτας, ΝΟ Πατρών, ΝΕ Πατρών.
Στην κατηγορία των κορασίδων ο ΝΑΟΚ θα δώσει τους αγώνες του στο Βόλο, στον όμιλο που θα έχει τις ομάδες: ΝΕ Πατρών, ΝΑΟ Κέρκυρας, Ιωνικός Νίκαιας, ΟΥΚ Βόλου.

Η Α΄ φάση των αγώνων θα γίνει 10-12 Δεκεμβρίου, ενώ στην επόμενη φάση (14-16 Ιανουαρίου), ΔΕΝ προκρίνεται η τελευταία ομάδα κάθε Ομίλου.
Να σημειώσουμε ότι όσο ο καιρός και οι συνθήκες το επέτρεπαν στη θάλασσα στις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΚ έκαναν προετοιμασία αθλητές και αθλήτριες, πολλές φορές μαζί, αλλά πώς να πας στους αγώνες απροετοίμαστος;

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ