Θύελλα Σαρακηνών - ΑΕ Λευκίμμης 2-0

Θύελλα Σαρακηνών -  ΑΕ Λευκίμμης 2-0

Η μεταφορά με φορείο του Κυπτίου (ΑΕ Λευκίμμης) μετά τον τραυματισμό του.

Χωρίς ψυχή, χωρίς νεύρο, φλύαρη η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να πάρει έστω ένα βαθμό, με το κενό στην επίθεση του Τσεβανέδη και του Γαστεράτου να είναι φανερό.

14
Νοεμβρίου / 2021

ΠΕΛΛΑ. Η ΑΕ Λευκίμμης ήταν μέτρια στην Πέλλα και έχασε με 2-0 από την Θύελλα Σαρακηνών που έκανε την 1η της νίκη στο πρωτάθλημα.  Χωρίς ψυχή, χωρίς νεύρο, φλύαρη η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να πάρει έστω ένα βαθμό, με το κενό στην επίθεση του Τσεβανέδη και του Γαστεράτου να είναι φανερό. 

Στο α΄ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα, προσπάθησαν αλλά όταν χρειάστηκε ο Γκάγκος ήταν εκεί, με την ΑΕΛ επιθετικά να υστερεί. Στην επανάληψη και στο 48΄ ο Γεωργακόπουλος μόνος του, έχασε σίγουρο τέρμα, όταν δεν μπόρεσε να περάσει τη μπάλα πάνω από τον Καραγιαννίδη και στην επόμενη φάση, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, ο Μουρίκι εκμεταλλεύτηκε παράλληλη σέντρα από δεξιά του Τούφα και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0. Στο 70΄ σε σέντρα του Ουζούνη ανενόχλητος στην περιοχή, ο Γεωργίου με κεφαλιά κάνει το 2-0. 

Η ΑΕΛ προσπάθησε στη συνέχεια, ένα καλό σουτ του Γαστεράτου (πέρασε αλλαγή στο τελευταίο εικοσάλεπτο) λίγο έξω και μια κεφαλιά του Γρηγοριάδη που απέκρουσε ο Καραγιανίδης, δεν έσωσαν την κατάσταση. Τραυματίστηκε και αποχώρησε με φορείο στο 37΄ ο Κυπτίου. 

Θύελλα Σαρακηνών (Μπίλης): Καραγιαννίδης, Γεωργίου, Γκέσιος, Πούπης, Κιόρτσης, Ουζούνης, Τούφας, Θωμάς (53′ Ιωάννου), Μαντζανάς, Μουρίκι, Μεταξάς (17′ λ.τ Τσόρμπας). 
ΑΕ Λευκίμμης (Κορομπόκης): Γκάγκος, Κωστακιώτης, Αρμενιάκος (70΄Γαστεράτος), Πουλημένος, Ματσοβίλα, Πανταζής, Κυπτίου (37΄ λ.τ. Τσολάκης), Θεοδωράκης, Γρηγοριάδης, Γεωργακόπουλος, Τζιαφράνκο (67΄ Βασιλάκης).

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ