Κυριακή 05.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΟΦΑΜ – ΦΣ Κοζάνη 2-2

γ΄εθνική
07 Nov 2021 / 17:51

Ένα πολύ σημαντικό βαθμό πήρε η ομάδα του Αγίου Ματθαίου η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 κόντρα στην ομάδα της Κοζάνης.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΟΦΑΜ αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 από την Κοζάνη στο πρώτο ημίωρο, με υπομονή και θέληση μπόρεσε να φτάσεις την ισοφάριση και να πάρει ένα πολύτιμο βαθμό, έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας. Η ομάδα του Σάββα Σιδερόπουλου είχε απουσίες, πίστεψε ότι μπορεί κάτι να πάρει από το μέτριο ποιοτικά αυτό παιγνίδι και δικαιώθηκε στο τέλος.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 5΄ όταν ο Μαυροματίδης εκμεταλλεύτηκε λάθος του Σκάρπου και έκανε το 0-1, ενώ στο 28΄ ο Μπακάλης από κοντά πέτυχε δεύτερο γκολ για την Κοζάνη, εκμεταλλευόμενος αδράνεια της άμυνας. Μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 39΄ο Χαρδαλιάς με κεφαλιά μείωσε σε 1-2, σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη είχαμε μέτριο ματς, ο ΟΦΑΜ μπόρεσε στο 80΄να ισοφαρίσει με κοντινό πλασέ του Σούκερα που είχε περάσει σαν αλλαγή.  

Διαιτητές:  Ν. Μαγγιώρος, Θ. Γκέλης (ΕΠΣ Ηπείρου), Δ. Διονύσης (ΕΠΣ Άρτας).

ΟΦΑΜ (Σ. Σιδερόπουλος): Σκάρπος, Κάρρας, Ταμπάκου, Τζορμπατζίδης, Παπαδόπουλος, Σπίνουλας, Μποζίκης, Αμπατζίδης, Σίλβα,  Γωνιάδης, Χαρδαλιάς 
Φ.Σ. Κοζάνη (Σ. Παπαβασιλείου): Κοκκινίδης, Παπαργυρίου, Κατσουλίδης, Ρογκότης, Κωστούλας, Μαυροματίδης, Μπακάλης, Ιορδανίδης, Καραγιαννίδης, Μπιριτζάους, Μπίτσης.