Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η έκθεση «In the Heart οf Fantasy» του Σπύρου Γελέκα στο Angsana

Σπύρος Γελέκας
02 Nov 2021 / 17:07
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εγκαίνια το Σάββατο 6 Νοεμβρίου και ώρα 17:30 - Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 20 Νοεμβρίου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Angsana Corfu Resort & Spa «αγκαλιάζει» την Τέχνη και παρουσιάζει την πρωτοβουλία «When Hospitality Meets Art», η οποία μέσα από μια σειρά εικαστικών εκθέσεων και δράσεων φιλοδοξεί να συστήσει στους επισκέπτες του τους καλλιτέχνες της Κέρκυρας, και όχι μόνο. Η πρώτη έκθεση με τίτλο «In the Heart οf Fantasy» θα λάβει χώρα στους χώρους του Amalia Conference Hall φιλοξενώντας έργα του διεθνούς φήμης Σπύρου Γελέκα.

Ο ταλαντούχος ζωγράφος είναι μέλος της Κερκυραϊκής Πινακοθήκης και του The International Artists Exchange Association (IAE) και εξειδικεύεται στην φαντασιακή τέχνη. Αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά στην Ευρώπη από τον ίδιο και στην Κίνα από την Mo2art (micro - oxygenated art).

Εγκαίνια το Σάββατο 6 Νοεμβρίου και ώρα 17:30 . 

Τη βραδιά θα συνοδεύσει με τη μουσική του ο Σάκης Βλαχόπουλος υπό τους ήχους του βιολοντσέλου και θα ακολουθήσει cocktail στους χώρους του resort.  Για την είσοδο στην έκθεση θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας έναντι στον Covid-19.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 20 Νοεμβρίου.
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.