Γ΄Εθνική, Εδεσσαϊκός - ΟΦΑΜ 2-0

Γ΄Εθνική, Εδεσσαϊκός - ΟΦΑΜ 2-0

Η ομάδα του Αγ. Ματθαίου πήγε στην Έδεσσα γνωρίζοντας τις δυσκολίες του ματς, κόντρα σε μια ομάδα που έχει συμμετοχές και στην Α΄ Εθνική. Το πάλεψε ο ΟΦΑΜ το ματς (για συγκοινωνιακούς λόγους ξεκίνησε στις 1μ.μ.), παίζοντας εξαιρετική άμυνα για 75΄λεπτά, αλλά δέχθηκε δυο τέρματα στο τελευταίο 15λεπτο και έχασε με 2-0.

31
Οκτωβρίου / 2021

ΕΔΕΣΣΑ. Οι γηπεδούχοι είχαν την εδαφική υπεροχή και πίεσαν, χωρίς όμως να κάνουν ουσιαστικά ούτε μια ευκαιρία στο α΄ μέρος, με τον ΟΦΑΜ να προσπαθεί με τον Γωνιάδη κυρίως στη κόντρα να αιφνιδιάσει, ενώ κυνήγησε το γκολ και στα στημένα. Το α΄ μέρος κύλισε ανούσιο, ενώ στο 50΄κτύπησε ο Σκάρπος σε σύγκρουση με αντίπαλο, είχαμε 5λεπτη διακοπή και αποχώρηση του τερματοφύλακα του ΟΦΑΜ.

Στο 75΄ο διαιτητής είδε ανατροπή του Νικολαΐδη από τον Σπίνουλα και έδωσε πέναλτι, που αμφισβητήθηκε από τους παίκτες του ΟΦΑΜ και γιατί θεώρησαν ότι δεν έγινε παρτάβαση και γιατί ήταν οριακά εκτός περιοχής. Το εκτέλεσε ο Κυζερίδης και έγινε το 1-0, ενώ στις καθυστερήσεις του ματς ο Μελικιώτης με πλασέ έκανε το τελικό 2-0. Λεπτά συμμετοχής έδωσε ο Σάββας Σιδερόπουλος στο τέλος σε Βρυώνη και Λιούμπα.   
Διαιτητές: Θ. Διακουμάκος, Θ. Καλορογιάννης, Μ. Μαυρογιώργης (ΕΠΣ Πιερίας)
Εδεσσαϊκός (Α. Ζαζόπουλος): Τέντζερης, Μαυρόπουλος (46΄ Ντάγος), Αβραμίδης, Μωϊσίδης, Τεμέρτζογου (62΄ Κατικαρίδης), Προύντσης, Ταουσιάνης, Νικολαΐδης (90΄ Καλαμπάκας), Κιζιρίδης (90΄ Φουδούλης), Μελικιώτης.   
ΟΦΑΜ: Σκάρπος (52΄Σπαταλάς), Κάρρας, Ταμπάκου, Παπαδοπουλος, Τσορμπατζίδης, Σπίνουλας, Αμπατζίδης (62΄Σούκερας), Γωνιάδης, Λουϊζίνιο, Πέρρη, Χαρβαλιάς (62΄Ανδριώτης Κ.).   
 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ