Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας ΚΙΝΑΛ για τον θάνατο της Προέδρου Φώφης Γεννηματά

ΚΙΝΑΛ
25 Οκτωβρίου 2021 / 16:37
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Ο θάνατος της είναι μια συντριπτική απώλεια όχι μόνο για την οικογένεια της, αλλά και για τη χώρα, για την παράταξή μας το Κίνημα Αλλαγής, το πολιτικό της παιδί

"Έφυγε σήμερα σε ηλικία 56 ετών  η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, μετά από την τελευταία  μάχη, που έδινε με τον καρκίνο, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου και νοσηλευόταν.

Η Φώφη Γεννηματά ήταν μια δυναμική πολιτικός, ανθρώπινη, γενναία, πάντα ειλικρινής, και ενωτική, μια νέα γυναίκα, μια υπέροχη μητέρα.
 Ο θάνατος της είναι μια συντριπτική απώλεια όχι μόνο για την οικογένεια της, αλλά και  για τη χώρα, για την παράταξή μας το Κίνημα Αλλαγής, το πολιτικό της παιδί.
Η συνεισφορά της στην ενότητα της προοδευτικής παράταξης και του χώρου της σοσιαλοδημοκρατίας, σε εποχές δύσκολες, ήταν ανεκτίμητη.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή, Κέρκυρας του Κινήματος Αλλαγής εκφράζει την οδύνη της για τον θάνατο της Προέδρου μας και συμπαραστέκεται στην οικογένεια της. Το Κίνημα Αλλαγής, το ΠΑΣΟΚ και όλος ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας, μένουν φτωχότεροι. Αντίο Πρόεδρε. Φεύγεις περήφανη. Θα σε θυμόμαστε πάντα ακολουθώντας τις αρχές και τις αξίες σου και τα πολιτικά σου διδάγματα, καθώς και  τον αγώνα για  την ενότητα και την αυτονομία  του πολιτικού μας χώρου."

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.