Έκλεισε το ρεύμα καθόδου από Αγ.Προκόπιο προς Χρυσηίδα

Έκλεισε το ρεύμα καθόδου από Αγ.Προκόπιο προς Χρυσηίδα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΟΥΛΟΣ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Στο σημείο επιχειρούν 15 άνδρες της Πυροσβεστικής μαζί με την Πολιτική Προστασία.

23
Οκτωβρίου / 2021

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έκλεισε πριν από λίγη ώρα το ένα ρεύμα κυκλοφορίας (κάθοδος) από την διασταύρωση της Εθνικής Αχιλλείου με Αγ.Προκόπιο έως την Χρυσηίδα, προκειμένου να μπορέσει να ολοκληρωθεί η επιχείρηση άντλησης υδάτων από σπίτια, αυλές και υπόγεια που έχουν πλημμυρίσει αλλά και από το οδόστρωμα.

Στο σημείο επιχειρούν 15 άνδρες της Πυροσβεστικής μαζί με την Πολιτική Προστασία. Όπως έγραψε νωρiτερα το "enimerosi.com", το νερό που έχει συγκεντρωθεί είναι τόσο πολύ που η περιοχή πλημμυρίζει αμέσως μετά την απομάκρυνση των υδάτων που κάνουν άνδρες της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας και για το λόγο αυτό αποφασίστηκε να κλείσει το ένα ρεύμα κυκλοφορίας. 

Σύμφωνα πάντως με την Πυροσβεστική, τα σπίτια που έχουν πλημμυρίσει δεν είναι πολλά, ωστόσο βρίσκονται σε σημείο που έχει συγκεντρωθεί πολύ νερό. Οι οδηγοί θα πρέπει να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή, ενώ θα πρέπει να κατευθύνονται προς Αχίλλειο.


 Παρακαλείσθε, για οποιαδήποτε αναπαραγωγή αυτούσιου περιεχομένου παραγωγής της δημοσιογραφικής ομάδας της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, να κάνετε γραπτή ή προφορική αναφορά στην πηγή με ενεργό λινκ
 


ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ