Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μια κλήση για άντληση υδάτων από επιχείρηση στα Τρία Γεφύρια

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ
23 Οκτωβρίου 2021 / 09:43
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Χρειάζεται πολύ προσοχή από τους οδηγούς που κινούνται από Βρυώνη-Πόλη, καθώς οι δρόμοι κρύβουν μικρές λίμνες από την δυνατή βροχόπτωση

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια κλήση για άντληση υδάτων δέχθηκε η Πυροσβεστική Yπηρεσία νωρίς σήμερα το πρωί από επιχείρηση που βρίσκεται στα Τρία Γεφύρια. Δυο άτομα με ένα όχημα έσπευσαν στο σημείο για να απομακρύνουν τον όγκο του νερού, λόγω της δυνατής βροχόπτωσης που ξεκίνησε νωρίτερα.

Παράλληλα, σύμφωνα με κατοίκους στο Τρίκλινο υπάρχει ήδη πλημμύρα, ενώ χρειάζεται πολύ προσοχή από τους οδηγούς που κινούνται από Βρυώνη-Πόλη, καθώς οι δρόμοι κρύβουν μικρές λίμνες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΙΓΓΑΚΗΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.

Παρακαλείσθε, για οποιαδήποτε αναπαραγωγή αυτούσιου περιεχομένου παραγωγής της δημοσιογραφικής ομάδας της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, να κάνετε γραπτή ή προφορική αναφορά στην πηγή με ενεργό λινκ
 

 

 
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.