Ευχαριστήρια επιστολή γονέων του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας

Ευχαριστήρια επιστολή γονέων του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας

Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας

16
Οκτωβρίου / 2021

Με τα χθεσινά ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν στο νησί μας και την οδική αποκοπή κάποιων χωριών από το σχολείο μας, μερικοί μαθητές του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας που καθημερινά μεταφέρονται από το Νότο, βρέθηκαν αποκλεισμένοι στο κτίριο του σχολείου.

Το ένστικτο του γονέα, τα αντανακλαστικά ως προς τον κίνδυνο και η άμεση κινητοποίηση του μέλους του Δ.Σ. μας κ. ΑΝΤΩΝΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ήταν καθοριστικοί παράγοντες για την ελαχιστοποίηση της επικείμενης ταλαιπωρίας των παιδιών μας.

Στις δύσκολες αυτές καταστάσεις, τόσο για τους μαθητές όσο και τους γονείς τους, η παρουσία, η έγκαιρη κινητοποίηση της Διεύθυνσης και του Συλλόγου Καθηγητών ήταν ουσιαστική για την διαχείριση και την επίλυση με τον καλύτερο τρόπο των πρωτόγνωρων δυσκολιών που αντιμετώπιζαν τα παιδιά μας.Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τους:

Τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ για την άμεση ανταπόκριση και συμβολή του.

Τη Δημοτική Σύμβολο Υπεύθυνη για την Εκπαίδευση κ. ΖΕΡΒΟΥ.

Την Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΕΛΜΕ Κέρκυρας).

Τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας κ. ΒΟΥΛΓΑΡΗ για την φιλοξενία και διανυκτέρευση επτά μαθητών του Σχολείου μας στο ξενοδοχείο Kontokali Bay.
Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στην Διευθύντρια του Σχολείου μας κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΖΟΥΜΑ (διανυκτέρευσε μαζί με τα παιδιά μας), στην Υποδιευθύντρια κ. ΡΟΖΙΝΑ ΑΝΕΜΟΓΙΑΝΝΗ και στους καθηγητές του Σχολείου μας, οι οποίοι τιμώντας την εκπαιδευτική τους ιδιότητα δεν έλλειψαν στιγμή κοντά από τους μαθητές μας.

Πιστεύουμε ότι με την ουσιαστικά ανθρώπινη και παραδειγματική στάση τους, το σχολείο μας έχει ήδη αξιολογηθεί ως προς το ανθρώπινο δυναμικό του με την μεγαλύτερη βαθμολογία από όλους εμάς (τους ίδιους τους Γονείς) και δεν χρειάζεται "κατόπιν τούτων" περαιτέρω άλλες ανούσιες ενέργειες. Γιατί όταν σε κρίσιμες στιγμές οι μαθητές μπορούν να νοιώσουν ασφάλεια με τους δασκάλους δίπλα τους, αγαπούν το σχολείο και διδάσκονται "γράμματα".

Για το Δ.Σ του Συλλόγου,
Ο Πρόεδρος - Καραμπάτος Βασίλης
Ο Γραμματέας - Κολοβός Σπύρος