Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κλειστά τα σχολεία την Παρασκευή

σχολεία
14 Οκτωβρίου 2021 / 18:45
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Η απόφαση αποδίδεται στην ένταση των καιρικών φαινομένων και τα προβλήματα που προκλήθηκαν στις συγκοινωνίες. Περιορίστε τις κινήσεις στους δρόμους, ζητάει ο αντιπεριφερειάρχης.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τη διακοπή των μαθημάτων στην νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε ο αντιπεριφερειάρχης Κ. Ζορμπάς.

Η απόφαση αποδίδεται στην ένταση των καιρικών φαινομένων και τα προβλήματα που προκλήθηκαν στις συγκοινωνίες.

Από νωρίς το μεσημέρι, πολλοί γονείς εκδήλωναν την αγωνία τους στις σελίδες των κοινωνικών μέσων του enimerosi.com όταν υποχρεώθηκαν από τα πράγματα να πάνε να πάρουν τα παιδιά τους από το σχολείο και βρέθηκαν εγκλωβισμένοι για ώρες αντιμέτωποι με τις συνέπειες στο δίκτυο της σφοδρής βροχόπτωσης.

Με νεότερη ανακοίνωσή του ο αντιπεριφερειάρχης, εφιστά την προσοχή στους οδηγούς να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο του νησιού για την Πέμπτη και την Παρασκευή (14&15/10).

Λόγω των καιρικών συνθηκών ανέβαλε και την προγραμματισμένη γενική της συνέλευση η ΕΛΜΕ. Ανακοίνωσε νέα πρόκληση για την Παρασκευή το απόγευμα (5 μ.μ.) στο Εργατικό Κέντρο.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.