Κλειστά τα σχολεία την Παρασκευή

Κλειστά τα σχολεία την Παρασκευή

Αυτή την εικόνα παρουσιάζουν πολλές περιοχές στην Κέρκυρα. Εδώ, Μεσογγή από τον λογαριασμό f/b του Γ. Γιούργα.

Η απόφαση αποδίδεται στην ένταση των καιρικών φαινομένων και τα προβλήματα που προκλήθηκαν στις συγκοινωνίες. Περιορίστε τις κινήσεις στους δρόμους, ζητάει ο αντιπεριφερειάρχης.

14
Οκτωβρίου / 2021

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τη διακοπή των μαθημάτων στην νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε ο αντιπεριφερειάρχης Κ. Ζορμπάς.

Η απόφαση αποδίδεται στην ένταση των καιρικών φαινομένων και τα προβλήματα που προκλήθηκαν στις συγκοινωνίες.

Από νωρίς το μεσημέρι, πολλοί γονείς εκδήλωναν την αγωνία τους στις σελίδες των κοινωνικών μέσων του enimerosi.com όταν υποχρεώθηκαν από τα πράγματα να πάνε να πάρουν τα παιδιά τους από το σχολείο και βρέθηκαν εγκλωβισμένοι για ώρες αντιμέτωποι με τις συνέπειες στο δίκτυο της σφοδρής βροχόπτωσης.

Με νεότερη ανακοίνωσή του ο αντιπεριφερειάρχης, εφιστά την προσοχή στους οδηγούς να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο του νησιού για την Πέμπτη και την Παρασκευή (14&15/10).

Λόγω των καιρικών συνθηκών ανέβαλε και την προγραμματισμένη γενική της συνέλευση η ΕΛΜΕ. Ανακοίνωσε νέα πρόκληση για την Παρασκευή το απόγευμα (5 μ.μ.) στο Εργατικό Κέντρο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ