Μπενίτσες: «Θάλασσα» ο δρόμος - κατέρρευσε τοιχίο από το νερό

Μπενίτσες: «Θάλασσα» ο δρόμος - κατέρρευσε τοιχίο από το νερό

Εχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Εθνική οδό Γύρου Αχιλλείου και Επαρχιακή Οδό Κέρκυρας – Λευκίμμης, από την περιοχή Πέραμα ως την περιοχή Μπενίτσες και λαμβάνονται έκτακτα μέτρα τροχαίας

14
Οκτωβρίου / 2021

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πλημμύρισε ο δρόμος στο Πέραμα και τις Μπενίτσες από την έντονη βροχόπτωση. Ταυτόχρονα, ο αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Υπηρεσιών Μανώλης Ορφανουδάκης, έχει σπεύσει στην περιοχή καθώς πληροφορήθηκε ότι έχει καταρρεύσει τοιχίο. Όπως λέει στην "Ε" πρόκειται για ιδιωτικό τοιχίο, το οποίο δεν είχε απορροές και υποχώρησε από την ορμή του νερού.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Κέρκυρας ανακοινώθηκε ότι, λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών, που έχουν προκαλέσει κατολισθήσεις βράχων και πλημμυρικά φαινόμενα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Εθνική οδό Γύρου Αχιλλείου και Επαρχιακή Οδό Κέρκυρας – Λευκίμμης, από την περιοχή Πέραμα ως την περιοχή Μπενίτσες και λαμβάνονται έκτακτα μέτρα τροχαίας.Η κυκλοφορία διεξάγεται με εκτροπές οχημάτων στην περιοχή Βρυώνη για όσους κατευθύνονται προς νότια Κέρκυρα και στη Μεσογγή για όσους κινούνται προς την κεντρική Κέρκυρα.
Συνίσταται στους οδηγούς ιδιαίτερη προσοχή και παρακαλούνται να ακολουθούν τις οδηγίες των αστυνομικών.