Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΝΟ Λάρισας – ΝΑΟΚ 14-8

πόλο
10 Οκτωβρίου 2021 / 19:02
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η κερκυραϊκή ομάδα με πολλές απουσίες και χωρίς προπονήσεις σε πισίνα αφού τώρα αποφάσισε η διοίκηση του ΕΑΚΚ να αλλάξει το μηχανοστάσιο του κολυμβητηρίου, υποτάχθηκε σε μια καλύτερα γυμνασμένη ομάδα.

ΛΑΡΙΣΑ. Ο ΝΑΟΚ ηττήθηκε στην πρεμιέρα της Α2 εθνικής κατηγορίας υδατοσφαίρισης στη Λάρισα με σκορ 14-8. Τα οκτάλεπτα 1-2, 6-1, 4-1 και 3-4.

Η κερκυραϊκή ομάδα με πολλές απουσίες και χωρίς προπονήσεις σε πισίνα αφού τώρα αποφάσισε η διοίκηση του ΕΑΚΚ να αλλάξει το μηχανοστάσιο του κολυμβητηρίου, υποτάχθηκε σε μια καλύτερα γυμνασμένη ομάδα. Γεγονός που φαίνεται και από τη διακύμανση του σκορ στα οκτάλεπτα.

Για διάφορους λόγους απουσίαζαν ο Κασίμης, ο Γιαννιώτης κ.α.

Για τον ΝΑΟΚ από δυο τέρματα πέτυχαν ο Βιζυράκης και ο Τάτας, τρία πέτυχε ο  Πισσιάς και ένα ο Γιαβαρίδης.

Ο ΝΑΟΚ ταξιδεύει την επόμενη εβδομάδα στο Χαλάνδρι σε αναμέτρηση με τον Νηρέα κι αμέσως μετά θα πάει στο Χαϊδάρι σε ματς με την τοπική ομάδα αλλάζοντας τις έδρες αφού δεν μπορεί να φιλοξενήσει ομάδα στο κολυμβητήριο του ΕΑΚΚ. Εφόσον όλα πάνε καλά, σύμφωνα με τον έφορο Π. Διαβάτη, η πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση στην Κέρκυρα θα γίνει, περίπου σε ένα μήνα, στα μέσα Νοεμβρίου.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια