Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παραδίδει ο ΕΟΔΥ, μπαίνει ο εργολάβος για το παρκέ

Κλειστό προπονητήριο
06 Οκτωβρίου 2021 / 19:41
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Υπάρχει η τεράστια έλλειψη υποδομών στο νησί, έκλεισε και για μήνες το κλειστό προπονητήριο στο ΕΑΚΚ και οι χώροι άθλησης έγιναν δυσεύρετοι στο νησί σε μια εποχή που οι ομάδες το χρειαζόταν για προετοιμασία, αφού ξεκίνησε η νέα αγωνιστική περίοδος.

Η υγεία φυσικά προέχει και η μετατροπή του σε Εμβολιαστικό Κέντρο βοήθησε αρκετά τους πολίτες, όμως ήδη έκλεισε, «ξηλώθηκε» και αναμένεται να δοθεί από τον ΕΟΔΥ άμεσα στην ΕΔ του ΕΑΚΚ.

Την Τετάρτη 6/10 το πρωί γέμισαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αναφορές για το προπονητήριο, έγραψαν ότι θα δοθεί για τηλεοπτικές παραγωγές και θα κλείσει για καιρό και ότι μπορεί να φανταστεί κανείς, ενώ τα σχόλια δίνουν και παίρνουν.
Εμείς θεωρήσαμε σωστό να ζητήσουμε την επίσημη θέση της ΕΔ και επικοινωνήσαμε τις πρώτες απογευματινές ώρες με μέλος της ΕΔ για να μας ενημερώσει τι μέλλει γενέσθαι με το προπονητήριο αναφέροντάς του και όλες τις φήμες παραχώρησης για τηλεοπτικά γυρίσματα. Για ευνόητους λόγους ήθελε να κρατηθεί η ανωνυμία του, ενώ μας διευκρίνισε.

«Η αλήθεια είναι πως ζητήθηκε ο χώρος για γυρίσματα 2-3 ημερών και το αίτημα δεν συζητήθηκε ποτέ από την ΕΔ, εκτός και αν έγινε κάτι τις τελευταίες ώρες και δεν έχω ενημερωθεί».  Μας ζήτησε λίγο χρόνο και στη δεύτερη επικοινωνία μας είπε, ότι…. «δεν υπάρχει περίπτωση να δοθεί, η ΕΔ περιμένει τον ΕΟΔΥ να παραδώσει τον χώρο και άμεσα θα μπει ο εργολάβος που έχει πάρει το έργο αντικατάστασης του παρκέ, για να μπορέσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα η ΕΔ να το δώσει στις ομάδες για χρήση».

Είδαμε και μεις κάπως υπερβολικά όσα γράφτηκαν και πραγματικά αναρωτηθήκαμε αν υπήρχε έστω και ένα μέλος της ΕΔ που θα συμφωνούσε να παραχωρηθεί ο χώρος. Φτιάχτηκε για τη νεολαία, τον αθλητισμό και κάθε άλλη σκέψη νομίζουμε ότι μόνο σε ηλίθια μυαλά μπορεί να βρεθεί.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια